Wat houdt Biotech recruitment precies in en wie doet het?

Biotech recruitment is een gespecialiseerde manier van werken waarbij er wordt gezocht naar opdrachtgevers en kandidaten binnen de Life Sciences-industrie. Deze werving is dus uitsluitend gericht op bedrijven die binnen deze markt opereren en op kandidaten die een achtergrond hebben binnen dit segment. Er zijn niet veel van deze recruitmentbureaus te vinden maar MY Recruitment is er eentje van. MY Recruitment regelt recruitment binnen Biotech en zoekt naar mensen en bedrijven die op zoek zijn naar een baan of die een vacature willen invullen. Zij gaan op zoek naar een perfecte match tussen beide partijen.

Het belangrijkste is om te werken met een visie

MY Recruitment bestaat uit een team van specialisten die ruime ervaring hebben binnen de Life Sciences-branche. Voordat zij zijn begonnen met het werven van kandidaten hebben de consulenten vaak zelf al gewerkt binnen deze branche. Deze ervaring wordt gecombineerd met een duidelijke visie waarbij kwaliteit, persoonlijke begeleiding en enthousiasme centraal staan. Hierdoor is MY Recruitment bij uitstek het wervingsbureau waar je als bedrijf in de Farma- en Biotech-branche of als werkzoekende binnen dit segment terecht kunt. Door middel van het aangaan van uitgebreide gesprekken met zowel de werkgevers als de kandidaten, wordt uitgezocht waar de partijen precies naar op zoek zijn.

Geschikt voor werkgevers en werkzoekenden

Contact opnemen met MY Recruitment is makkelijk en gaat snel. Je komt gelijk in contact te staan met een van de gespecialiseerde consulenten die je verder zal helpen met jouw zoektocht. Voor het vinden van kandidaten wordt zowel op nationaal als op internationaal niveau gespeurd. Hierdoor ben je als werkgever verzekerd van het vinden van een geschikte kandidaat voor de vacature. Als werkzoekende binnen de Life Sciences-markt wordt er geluisterd naar de dingen die voor jou belangrijk zijn om zo de perfecte baan en het goede bedrijf aan je te matchen.

https://www.my-recruitment.com/