Supportede.nl
Image default
Banen en opleidingen

Administratief Medewerker Bankgaranties

Stel je eens voor…

Binnen het binnenlandse bankgarantieteam behandelen we bankgarantieproducten en aanverwante activiteiten, zoals wijzigingen, het opstellen van teksten op maat en het beoordelen van claims. Klanten hebben meestal ondersteuning nodig bij het aanvragen van deze producten. Indien nodig kunt u de klant telefonisch informeren over de inhoud van de bankgarantie en het aanvraagproces. Naast talent heb je ook ambities voor verdere ontwikkeling en wil je het elke dag beter doen voor je klanten, Rabobank en jezelf.

Je bent tevreden met de feedback, maar je durft voor je collega’s in de spiegel te kijken. Daarnaast moet je proactief zijn, dingen voor elkaar krijgen en je graag inhoudelijk vasthouden en beslissingen durven nemen. We zullen veel geld investeren om je in staat te stellen je te blijven ontwikkelen in een uitdagend vakgebied, dus we hopen dat je een langere tijd kunt beloven.

Met elkaar

Bij het uitvoeren van betalingen is de afdeling handelsservice verantwoordelijk voor de incasso, kredietbrieven en bankgarantieproducten. Deze producten stellen klanten in staat om risico’s in de internationale handel te verminderen of te elimineren. In sommige gevallen wordt Rabobank zelf partij bij internationale transacties door betalingsverplichtingen op zich te nemen. Gezien de belangen van klanten en Rabobank is het belangrijk om een ​​goed inzicht te hebben in de (internationale) stromen van financiële en fysieke goederen en diensten en om de gevolgen van transacties te kunnen monitoren. Handelsdiensten streven ernaar om documentproducten correct en tijdig te verwerken tegen zo laag mogelijke kosten.

Het team van Domestic Garanties is gevestigd in Geldermasen en de andere teams zijn gevestigd in Utrecht.

Maak indruk

Afhandelen van standaard- en maatwerkverzoeken (inclusief klantcontact vereist om het juiste verzoek te realiseren)

Concept garantietekst

Identificeer en implementeer actief verbeteringen in uw team

U kunt de gevolgen voor klanten en banken monitoren en op een begrijpelijke manier communiceren naar collega’s, klanten en managers.

Met jouw talenten

In de functie van administratief medewerker bankgarantie is klantgericht, besluitvaardig, besluitvaardig, overtuigend en sterke probleemanalyse essentieel.

Daarnaast is het belangrijk om alles in de volgende checklist te identificeren:

Je hebt een mbo-opleiding afgerond;

Bekendheid met (internationale) nationale bankgaranties is een pre.

Vaardig in Nederlands en Engels;

Basiskennis van regelgeving / richtlijnen / regelgeving, bijvoorbeeld door het volgen van actuele gebeurtenissen;

Ervaring continu verbeteren (lean-methode) is een pre

Wil jij dit ook?

De beste versie van jezelf worden? We helpen je graag door te focussen op je ontwikkeling en te investeren in een continue leeromgeving. Wij bieden u ruimte voor innovatie en bedrijfsontwikkeling. Op deze manier bieden we je volop groeimogelijkheden en helpen we je verwachtingen te overtreffen en goed werk te leveren, waardoor je een professional wordt.

Daarnaast kun je op ons rekenen (op basis van 36 uur werk per week):

Het totale maandsalaris ligt tussen € 2.008,92 en € 2.869,08;

Dertiende maand en vakantiegeld;

Budget voor personeelsbeloningen. Hoe u dit budget gebruikt, is aan u. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen, extra deposito’s voor pensioenen, of zelfs maandelijks dit budget betalen;

U kunt uw persoonlijk budget gebruiken voor activiteiten gericht op uw ontwikkeling en loopbaan;

De flexibiliteit van werktijden en de mogelijkheid om op afstand te werken;

Reist u met het openbaar vervoer, dan kunt u 100% van de kosten vergoeden! Rijd of rij je nog op een motorfiets? Kies dan voor reisaftrek;

U draagt ​​slechts 5% bij aan de pensioenregeling.

Laten we kennismaken

Ben jij hem / haar? We hopen de Rabobank te versterken als nieuwe collega bankgaranties administratief medewerker. Het verschil maken voor jezelf, onze klanten en de samenleving? We ontvangen graag jouw sollicitatie op een vacature in Geldermasen.

https://www.vindazo.nl/keywords/administratief-medewerker-boekhouding.html