Supportede.nl
Image default
Banen en opleidingen

Start een nieuwe carrière en kom werken bij Shell

Begin aan een nieuwe baan en kom werken bij Shell. Er staan namelijk verschillende vacatures open bij horecagelegenheden van verschillende tankstations. Lijkt het jou leuk om op een verkooppunt van Shell te werken? Solliciteer dan meteen op een van de vacatures. Je komt terecht in een leuk team, gewoon bij jou in de buurt. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om te komen werken bij een van de vestigingen in de buurt van Culemborg. Waar je ook terecht komt, je wordt omringd met leuke collega’s! Er zijn veel verschillende mogelijkheden als je wilt komen werken bij Shell. Denk bijvoorbeeld aan een leuke bakkerij dat zich vestigt in Den Bosch. Hier ben je de hele dag bezig met de lekkerste broodjes en klantcontact. Wacht niet langer en start jouw nieuwe carrière bij Shell.

Voeg je toe aan een enthousiast team in Culemborg

Als je wilt komen werken bij Shell, zijn er talloze mogelijkheden. TEMKO B.V. biedt namelijk verschillende openstaande vacatures. Zo vind je altijd wel een geschikte baan om te gaan werken, bijvoorbeeld in de buurt van Culemborg. Door het ruime aanbod, vind je altijd wel een vacature die bij je past. Denk bijvoorbeeld aan een leuke baan bij een van de horecagelegenheden die Shell heeft. Je bereidt hier de lekkerste broodjes of koffie én je maakt gezellig een praatje met alle klanten. Daarnaast bieden zij ook doorgroeimogelijkheden. Wanneer je komt werken in Culemborg, bij een van de horecagelegenheden, kun je namelijk doorgroeien tot supervisor. Start vandaag nog jouw sollicitatie.

Ontdek de mogelijkheden en solliciteer meteen

Heb je een vacature gevonden die helemaal bij je past? Start vandaag nog jouw sollicitatie en kom werken bij Shell. Wanneer je komt werken in Culemborg ben je er zeker van dat je terecht komt in een gezellig en gemotiveerd team. Stuur je sollicitatie vandaag nog uit en wie weet ben jij binnenkort werkzaam bij een van hun horecagelegenheden.