Supportede.nl
Image default
Bloemen

Dé specialist die bloemen levert aan bedrijven in Amsterdam

Bij URBANBLOOM vind je de mooiste bloemen in Amsterdam. Ze zijn onderdeel van Bloemen op Locatie en bezorgen bloemen aan kantoren, restaurant en evenementenbureaus. Ook hebben ze al meer dan 1000 bruidsparen verrast met prachtige boeketten, corsages en nog veel meer. Ze leveren niet alleen bloemen aan bedrijven, maar ook als particulier kun je daar uitstekend terecht. Ze beschikken over een winkel in Amsterdam-Oost én over een webshop waar je de mooiste boeketten voor bij je thuis kunt bestellen.

Bij deze bloemist ben je te allen tijde verzekerd van verse bloemen

Bij URBANBLOOM staat de kwaliteit van de bloemen hoog in het vaandel. Daarom profiteer je bij hen altijd van de 5-dagenversgarantie. Blijven je bloemen korter dan vijf dagen vers? Dan krijg je een nieuw boeket. Zo weet je zeker dat je een lange tijd geniet van het boeket dat je bij deze specialist aanschaft. De bloemen die zij zelf schikken, blijven vaak langer dan een week in hun winkel in Amsterdam-Oost staan zonder te verwelken. Ze bieden dus enkel en alleen bloemen en planten aan van de beste kwaliteit. Je kunt bij hen zowel in de winkel als online bloemen aanschaffen. Bestel je voor 12:00 uur? Dan ontvang je de bloemen dezelfde dag nog bij je thuis in Amsterdam!

Koop verse bloemen bij deze professionele bloemist in Amsterdam

Wil je graag een prachtig boeket bij je thuis in Amsterdam laten bezorgen en wil je lang van de bloemen kunnen genieten? Dan is deze bloemist perfect! Ze bieden enkel bloemen aan van de beste kwaliteit die lang mooi blijven. Wil je altijd genieten van verse bloemen? Neem dan een bloemenabonnement en laat elke week, maand of elke twee weken bloemen bezorgen. Zo hoef je nergens meer naar om te kijken en heb je altijd verse bloemen in huis. Ontdek snel het gehele assortiment!