Supportede.nl
Image default
Banen en opleidingen

KAM-manager: maak gebruik van het landelijke netwerk van ISO-point

U bent als KAM-manager op zoek naar een baan of nieuwe uitdaging? Dan kunt u vast en zeker profiteren van de dienstverlening van ISO-point. ISO-point is al jarenlang als bemiddelaar actief tussen kandidaten en opdrachtgevers in de werkvelden kwaliteit, arbo, veiligheid en milieu. Schrijft u zich als KAM-manager in bij ISO-point, dan geniet u van de voordelen van het uitgebreide netwerk en de goede contacten van deze bemiddelaar.

Vind snel uw ideale baan

Waarom zou u tijd en energie steken in het afspeuren van alle online vacaturebanken als u ook gratis gebruik kunt maken van de expertise en het grote netwerk van ISO-point? In de zoektocht naar uw ideale baan helpt dit bemiddelingsbureau u graag verder. Als KAM-manager kunt uzelf via de website van deze bemiddelaar inschrijven. Hierbij kunt u kiezen voor het uploaden van uw cv of uw LinkedIn profiel gebruiken. ISO-point kan u op basis hiervan aan passende banen koppelen.

Oog voor uw wensen, kwaliteiten en educatieve achtergrond

Middels een persoonlijk gesprek met u als KAM-manager, kan een accountmanager van ISO-point uw wensen en kwaliteiten verder inventariseren. Aan de hand hiervan wordt u gekoppeld aan een passende opdrachtgever. Het maakt daarbij niet uit of u starter, medior of senior bent, want ISO-point heeft altijd interessante vacatures voor u. Daarbij bestaat via dit bemiddelingsbureau de mogelijkheid aan de slag te gaan in een vaste functie of in tijdelijke projecten.

Actief in heel Nederland

Als bemiddelingsbureau is ISO-point actief in heel Nederland en altijd op zoek naar talent uit alle regio’s. Het uitgebreide netwerk van opdrachtgevers dekt daarbij vele sectoren. Denkt u hierbij onder andere aan de branches food, farmacie, chemie, automotive en de scheepvaart. Wanneer u aangeeft waar uw interesses en kwaliteiten als KAM-manager liggen, zal ISO-point u vervolgens voorstellen aan geschikte opdrachtgevers. Zo vindt u gemakkelijk een nieuwe baan of tijdelijk project.

https://www.iso-point.nl

Gerelateerde artikelen

Project Engineer

Wat houdt Biotech recruitment precies in en wie doet het?

Ideƫen over wetsteen grofheden en slijptechnieken