Supportede.nl
Image default
Financieel

Scope Finance helpt u een vacature Financial Controller juist in te vullen

Met het invullen van een vacature Financial Controller heeft recruitmentbureau Scope Finance jarenlange ervaring. De financieel intermediair ondersteunt u als werkgever bij detachering, werving en selectie van financieel personeel. De toegevoegde waarde van Scope Finance is dat het niet alleen op zoek gaat naar de kandidaat die de functie inhoudelijk het best weet in te vullen. Behalve het curriculum vitae is namelijk ook de persoonlijkheid van uw kandidaten van doorslaggevend belang.

Scope Finance en zijn onderscheidende wervingsproces

Inhakend op het laatstgenoemde punt verzorgt Scope Finance op uw verzoek een uitgebreid assessment. Middels dergelijke dienstverlening bent u er als werkgever nog zekerder van dat de vacature Financial Controller door de juiste persoon ingevuld gaat worden. Zowel in professioneel als in persoonlijk opzicht. Geeft u de werving met betrekking tot uw vacature Financial Controller uit handen, dan kunt u rekenen op een hoge mate van expertise. De bij Scope Finance werkzame recruiters zijn afkomstig uit hetzelfde werkveld.

Werving van personeel voor vaste en tijdelijke functies

Scope Finance helpt u met zijn expertise in het vakgebied met het invullen van uiteenlopende vacatures voor Financial Controllers. U kunt werving en selectie inzetten in de zoektocht naar personeel voor zowel vaste als tijdelijke functies. Een vacature Financial Controller betreft vaak een interimfunctie. Een reden hiervoor kan zijn: ziekte of zwangerschapsverlof van de huidige controller, reorganisatie of speciale projecten. Voor een interimfunctie kunt u ook een parttime vacature openstellen.

Voor zowel werkgevers als werknemers

Behalve voor een vacature Financial Controller kunt u arbeidsbemiddeling door Scope Finance ook in de arm nemen voor andere functies die u binnen uw bedrijf open wilt stellen. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan de functie business controller, project controller, projectadministrateur, hoofd administratie of financieel directeur. En bent u als professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan kunt u contact opnemen met Scope Finance, ongeacht of er op dat specifieke moment nu wel of geen vacatures voor u bestaan.

https://www.scopefinance.nl