Supportede.nl
Image default
Financieel

Ontdek de voordelen van in vastgoed te investeren in een vakantiepark

In vastgoed investeren is weer interessant geworden en na de crisis is de markt hiervoor op dit moment beter dan ooit. Heeft u wat geld dat u zou willen investeren om winst te maken? Dan kunt u hier natuurlijk een appartement voor kopen en deze vervolgens uithuren. Wat u echter ook kunt doen, is investeren in vastgoed op een vakantiepark. U koopt dan letterlijk een recreatiewoning, bijvoorbeeld via Center Parcs Vastgoed, en geeft deze uit handen aan het park. Zoals u beneden kunt lezen, krijgt u zo alleen te maken met de voordelen. 

Voordeel 1: in vastgoed investeren met een lange overeenkomst

De overeenkomst die u aangaat met het vakantiepark is gemiddeld 15 jaar. Dat betekent dat u tijdens deze 15 jaar alleen inkomsten heeft van uw investering en dat u verder geen omkijken heeft naar uw huisje. Dat is een bepaalde zekerheid die u niet bij veel andere investeringen in vastgoed krijgt. 

Voordeel 2: een vast inkomen

In de overeenkomst die u aangaat met het park, wordt ook een huurovereenkomst samengevat. Hierin wordt een bedrag genoemd dat u 100% uitbetaald krijgt ongeacht de bezetting van het huisje of de staat waarin dit wordt achtergelaten. Kosten voor vaste lasten, onderhoud en schoonmaak zijn hier al in verwerkt en worden dus niet nogmaals afgetrokken. 

Voordeel 3: zorgeloos investeren

Het laatste grote voordeel van in vastgoed investeren op een vakantiepark is dat u er terwijl de overeenkomst geldig is, zelf niets voor hoeft te doen. U bent geen huisbaas die loodgieters moet bellen en die huurders moet zoeken. Het park zorgt ervoor dat uw huisje wordt verhuurd, dat dit wordt onderhouden en dat het wordt schoongemaakt. Dat is pas echt zorgeloos investeren. Met een gegarandeerd vast inkomen voor 15 jaar lang laat u aandelen beter voor wat ze zijn en investeert u in vastgoed op een vakantiepark.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/