Een financieel adviseur uit Den Haag die onafhankelijk en cliëntgericht te werk gaat

Het verdiepen in uw administratie en de aangiften die u moet doen, is niet de leukste bezigheid die er bestaat. Het zijn ook geen alledaagse zaken waardoor u zich er waarschijnlijk wel even in moet verdiepen. Of het nu gaat om de verzorging van de aangifte, advisering bij bedrijfsopvolging, het verwerken van een oude stamrechtverplichting of het bedenken van een optimale fiscale structuur: een financieel adviseur van Punt & Van de Weerdt uit Den Haag helpt u verder. Zij verschikken over een volledig fiscaal dienstenpakket en hun adviseurs zijn al jaren thuis zijn in de verschillende fiscale heffingswetten. Om die reden zijn zij perfect in staat om u van optimaal belastingadvies te voorzien.

Onafhankelijk, efficiënt en is cliëntgericht

Heeft u net uw bedrijf verkocht en bent u nu toe aan een advies op het gebied van financiële planning en/of vermogensbeheer? Heeft u een fiscale due diligence nodig of wilt u als topsporter weten hoe u na uw sportieve carrière optimaal fiscaal ingericht wordt? Een financieel adviseur van dit bureau uit Den Haag is er voor iedereen. Of u nu als ondernemer, topsporter of particulier een fiscaal vraagstuk heeft liggen: het full-service pakket wordt op maat afgestemd op uw benodigdheden en wensen. Zij hebben hun dienstenpakket tevens versterkt met werkzaamheden op het gebied van het verzorgen van administraties en jaarrekeningen. Hun missie is duidelijke communicatie, een cliëntgerichte houding, een efficiënte werkwijze en een helder belastingadvies geven aan al hun cliënten in de omgeving van Den Haag.

Neem contact op wanneer u geïnteresseerd bent

Een financieel adviseur van dit kantoor uit Den Haag schoolt zich regelmatig bij, waardoor hun kennis van fiscaliteit up-to-date is. Daar profiteert u als cliënt het hele jaar door van! Heeft u interesse in een optimale financiële of fiscale ondersteuning gedurende het jaar tegen een aantrekkelijke prijs? Neem contact met hen op en vraag naar de mogelijkheden.

https://www.defiscalisten.nl/