Supportede.nl
Image default
Gezondheid

Heeft u te maken met een vervelende blessure? Laat u helpen door de fysio

Goed kunnen bewegen is lang niet altijd voor iedereen zo vanzelfsprekend. Zo heeft een groot deel van de bevolking op dagelijks niveau te maken met pijntjes. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan door een verkeerde werkhouding, waardoor er meerdere triggerpoints in het lichaam ontwikkelen. Maar ook een blessure door bijvoorbeeld een val of te zwaar trainen tijdens het sporten kan daar de oorzaak van zijn. Als u eenmaal te maken hebt met deze blessure, dan weet u als geen ander hoe onprettig dit is en hoe fijn het is als daar zo snel mogelijk een passende behandeling voor aan kan worden geboden. Laat u in alle gevallen altijd erg goed helpen door de fysio.

 

Kies bijvoorbeeld voor een behandeling waar een nek kraken centraal staat

Een nek kraken is een veel gekozen behandeling als het gaat om pijntjes in het dagelijks leven. Er ontstaat meer bewegingsruimte tussen de wervels in en pijntjes kunnen aanzienlijk worden verminderd.

 

Ook voor een revalidatie na bijvoorbeeld een heftig ongeluk

Een fysiotherapeut is altijd erg breed opgeleid en kan daardoor verschillende soorten klachten aan het lichaam met de grootste zorg en aandacht behandelen, bijvoorbeeld door een nek kraken. Ook voor een revalidatie na bijvoorbeeld een erg heftig ongeluk bent u bij de fysiotherapeut altijd aan het juiste adres. U leert bijvoorbeeld weer hoe u beter kunt bewegen en u krijgt diverse soorten oefeningen mee naar huis waar u zelf mee aan de slag kunt gaan. Zo werkt u ook in uw eigen en vertrouwde omgeving aan het best mogelijke herstel.