Supportede.nl
Image default
Woningen

Verhuizing doorgeven in Ede

Binnenkort gaat u verhuizen en daar komt veel kijken. Ook het doorgeven van een verhuizing is belangrijk. Een verhuizing moet binnen vier weken voordat u verhuist doorgegeven worden en uiterlijk 5 dagen na de verhuizing.

Waar verhuizing doorgeven

Als u in Ede gaat verhuizen dan geeft u het door aan de gemeente Ede. Dit kan online via DigiD op de site van de gemeente Ede. Via daar kunnen ook andere inwonende verhuisd worden, zodat het maar een keer gedaan hoeft te worden.

Wie mag een verhuizing doorgeven?

Meerdere mensen kunnen voor u een verhuizing doorgeven. Dit zijn de volgende personen:

  • Mensen van 16 jaar en ouder mogen zelf een verhuizing doorgeven
  • Mensen die samenwonen zoals echtgenoten en geregistreerde partners voor elkaar.
  • De ouders/voogd/verzorger voor minderjarige.
  • De meerderjarige kinderen van inwonende ouders
  • Een curator voor iemand die onder curatele is ingesteld.
  • Een persoon die schriftelijk gemachtigd is.

Wat als ik mijn verhuizing te laat aangeef?

Als een verhuizing te laat wordt aangegeven dan kan dit een geldboete kosten. Gemeenten mogen zelf de keuze maken om u te beboeten. De boete kan maximaal €325,- euro kosten. Zorg daarom dat u ruim van te voren een verhuizing doorgeeft, zodat geen boete betaald hoeft te worden voor het te laat aangeven.

Verhuizen in Ede?

Tijdens een verhuizing wil je graag dat alles zo vlot en soepel mogelijk verloopt. Het is een drukke periode waarin je al genoeg aan je hoofd hebt. Een betrouwbaar verhuisbedrijf in Ede vinden is gelukkig geen enkel probleem. Georganiseerd verhuizen is veel meer dan al je grote en kleine bezittingen in een verhuiswagen stoppen. Door je spullen en meubels op een overzichtelijke manier op te delen zul je alles snel weer terug kunnen vinden.