Supportede.nl
Image default
Particuliere dienstverlening

Uw kat krijgt de beste behandeling bij deze dierenkliniek in Amsterdam

Als katten naar de dierenarts moeten, is het belangrijk dat zij de juiste behandeling krijgen. Dit komt vooral doordat katten vaak erg angstig zijn voor een bezoekje aan de dierenarts. Het is bijvoorbeeld al moeilijk om uw kat in het reismandje te krijgen. Gelukkig is Dierenkliniek De Pijp een Catfriendly Clinic, wat betekent dat uw kat hier op de juiste manier behandeld en benaderd wordt. Uw kat wordt rustig benaderd, zodat uw trouwen viervoeter zich zeker op zijn of haar gemak voelt. Dit is namelijk zeer belangrijk voor katten. Als katten zich namelijk op hun gemak voelen, zijn ze makkelijker te benaderen, en dus ook beter te behandelen.

Katten moeten een specifieke behandeling krijgen

Katten krijgen bij veel dierenartsen eenzelfde behandeling als honden, maar omdat katten vaak op hun gemak gesteld moeten worden, hebben zij een specifieke behandeling nodig. Omdat deze dierenkliniek in Amsterdam ook voor katten de juiste behandeling wil geven, zijn zij aangesloten bij de ISFM (International Society of Feline Medicine), die zich sterk maakt voor een goede behandeling van katten bij de dierenarts. Zo kan uw kat zonder stress naar de dierenarts. Op deze manier houden ze er geen trauma aan over, en kunt u uw kat ook makkelijker in het reismandje krijgen, om naar de dierenarts of ergens anders naartoe te gaan. Zo wordt de zorg voor uw kat steeds makkelijker. Kom dus langs bij deze dierenkliniek in Amsterdam.

Geef uw kat de juiste behandeling

U wilt natuurlijk alleen de beste behandeling voor uw kat. Dit omdat katten soms specifieke klachten hebben, zoals vlooien of blaasklachten. Deze en andere klachten worden bij Dierenkliniek De Pijp vakkundig behandeld. Zo gebruikt men hier goede middelen, die speciaal voor katten ontwikkeld zijn. Ook krijgen de vriendelijke medewerkers regelmatig bijscholingen, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de kattengeneeskunde.