Laat deze specialist een kwalitatieve smeervloer leggen

Zou u in uw woning of bedrijfspand graag een smeervloer leggen? Dan kunt u daar het beste een expert op dit gebied voor inschakelen. Wanneer u voor kwaliteit kiest, kunt u namelijk jaren met de dekvloer doen. Hoe fijn is het om een egale vloer te hebben, waar u makkelijk pvc, tegels of vloerbedekking overheen kunt leggen? U kunt er bovendien leidingen en vloerverwarming in laten verwerken. In deze blog leest u wat u van Multi Vloeren Brabant kunt verwachten en wat de voordelen van een cementdekvloer zijn.

Wat kunt u van dit bedrijf verwachten als zij u smeervloer leggen?

Bent u op zoek naar een ervaren en professionele partner om een smeervloer te leggen? Dan helpt het team van Multi Vloeren Brabant u graag! Dit bedrijf is gespecialiseerd in een smeervloer leggen en cementdekvloeren aanbrengen. Zij werken met eigen materialen en apparatuur, wat in de vrachtwagen mee wordt genomen naar uw woning of bedrijfspand. Het enige dat het team van u nodig heeft, is de mogelijkheid om hun apparatuur op water aan te sluiten.

Wat zijn de voordelen van een cementdekvloer?

Wist u dat de cementdekvloer een afdeklaag voor de draagvloer is? Dit kan soms handig zijn als u de vloer wil verhogen. Een ander voordeel van de cementdekvloer is dat het de draagvloer egaliseert. Dit houdt in dat er een vlakke en gladde ondervloer wordt gecreëerd, waar u dan heel makkelijk de uiteindelijk vloer overheen kunt laten leggen. Door het materiaal waaruit de cementdekvloer bestaat, zand, cement en water, is deze dekvloer ideaal in vochtige ruimten. Denk hierbij aan de badkamer, kelder of de garage. U kunt er ook nog eens leidingen en vloerverwarming in wegwerken. Over dit type dekvloer kunt u zowel vloerbedekking, laminaat, houten vloeren, coatingvloeren of tegels leggen. Verder kunt u kiezen voor een droogversnellingsmiddel, om het zandcement zo snel mogelijk te laten drogen. Hierdoor kunt u sneller doorgaan met andere werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Vraag gerust meer informatie aan bij deze specialist als u dat wenst.