Als u uw rolluikmotor wilt vervangen, bestelt u in deze webshop een nieuwe

Bij een kapotte rolluikmotor of bandopwinder van het rolluik meteen een volledig nieuw rolluik aanschaffen? Niet doen! U wilt toch niet bakken met geld uitgeven en daarbij ook nog eens de monteurskosten betalen, terwijl u het probleem zelf heel eenvoudig kunt oplossen? Bij Shadowparts vindt u alle onderdelen die u nodig heeft voor uw rolluik, dus ook rolluikmotoren of bandopwinders voor uw rolluik. U bent er door de deskundige service van verzekerd dat u een rolluikmotor of bandopwinder vindt die perfect past bij uw rolluik.

Meer over de webshop

Shadowparts heeft een webshop waar u eenvoudig het uitgebreide assortiment kunt bekijken. Op de website vindt u alle informatie over de producten en over het bedrijf zelf. Wanneer u de juiste rolluikmotor of bandopwinder voor uw rolluik gevonden heeft, kunt u deze meteen bestellen. Binnen uiterlijk twee werkdagen worden de producten bij u thuisbezorgd. Tevens vindt u in de webshop verschillende schoonmaakproducten, die ervoor zorgen dat uw rolluik spik en span blijft.

Een bedrijf met betrouwbare service

Het bedrijf wordt door klanten alom gewaardeerd vanwege haar kwaliteit en betrouwbaarheid. Shadowparts is dan ook aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur en een geschillencommissie. U kunt erop vertrouwen dat alle producten die u bij hen bestelt veilig en intact aankomen. Het bedrijf komt altijd haar afspraken na en hecht veel waarde aan een goede communicatie met de klant. Mocht u vragen hebben, aarzel dan ook niet om contact op te nemen met de klantenservice.

Profiteer van gunstige voorwaarden

Bij Shadowparts kunt u uitgaan van een snelle levering. Betalen kan op verschillende manieren. Hoewel betalen met iDEAL het meest gebruikelijk is, heeft u ook de mogelijkheid om achteraf te betalen via Afterpay. Welke betaalmethoden u ook gebruikt, u kunt ervan uitgaan dat deze allemaal veilig en betrouwbaar zijn. Bovendien kunt u alle producten, van rolluikmotor tot een bandopwinder voor het rolluik, retourneren. U heeft 14 dagen bedenktijd, waarin u via de website kunt aangeven dat u uw producten wilt retourneren. Vervolgens heeft u nog 14 dagen om deze terug te sturen. U profiteert dus van uitstekende voorwaarden wanneer u bij de specialist bestelt!