Supportede.nl
Image default
Groothandel

Print betere Dymo etiketten dan ooit tevoren

Verzend je bedrijf veel postenveloppen of pakketten? Dan ken je als geen ander de frustraties van pakketjes die niet op locatie aankomen. Niet alleen is dit voor jou frustrerend, ook je klanten worden ontevreden. Dit leidt dan weer tot slechte recensies en extra kosten waar jij voor opdraait. Dit hoeft niet zo te zijn! Met een labelprinter voor industrieel gebruik van Dymostore© uit Poederoijen print je de beste Dymo etiketten voor jouw business.

De beste labelmanagers

Met een Dymo LabelManager haalt u een uitstekende labelprinter voor industrieel gebruik jouw bedrijf in. Dankzij het thermische drukproces zijn je Dymo etiketten altijd leesbaar en bestand tegen verweer. Je vraagt je misschien af hoe dit komt. Dat is eenvoudig uit te leggen. Waar veel labelprinters inkt gebruiken, komt de print op de Dymo etiketten van deze labelprinter voor industrieel gebruik tot stand met een thermisch drukproces. Dit betekent dat er hitte wordt gebruikt om de tekst en codes op het label te zetten. Het printen van labels op deze manier heeft een aantal grote voordelen. Ten eerste is het, zoals al eerder is vermeld, bestand tegen schade dan inkt. Daarnaast hoef je voor de Dymo etiketten van jouw printer voor industrieel gebruik niet voortdurend nieuwe cartridges aan te schaffen. Een ander voordeel dat de moeite waard is om te vermelden is dat dit hierdoor een veel duurzamer drukproces is, omdat er geen plastic en inkt wordt gebruikt tijdens het drukproces.

Jouw labelprinter voor België

Dymostore© is gevestigd in Poederoijen, Nederland. Dit wil echter niet zeggen dat je niet kan rekenen op deze experts wanneer je bedrijf zich in België bevindt. Wanneer je een labelprinter wilt ben je ook in België bij deze firma in goede handen. Werken jij of je personeel niet met het in Nederland gebruikte QWERTY-toetsenbord? Als je dit bij Dymostore© kenbaar maakt, dan zorgen zij dat jouw labelprinter wordt geleverd met een AZERTY-toetsenbord. Zo kunnen jij en/of je personeel efficiënt blijven werken.