Supportede.nl
Image default
Vakantie

Ontspannen overnachten op de Veluwe

Wilt u graag overnachten voor een scherpe prijs op de Veluwe? Elk seizoen geniet u weer van deze unieke omgeving. Zo kunt u prachtige wandelingen en fietstochten over de Veluwe combineren met een stedentrip naar Apeldoorn. Voor pure ontspanning brengt u een bezoek aan een van de sauna- & wellness-centers. Van der Valk De Cantharel is het hotel op de Veluwe met een last minute aanbieding die u niet kunt laten liggen. Blijf overnachten voor een aantrekkelijke prijs. U kunt uw verblijf eenvoudig uitbreiden met een gastronomisch- of buffetdiner en/of andere activiteiten rondom het hotel.

Scherpe aanbiedingen op de Veluwe

De voordelen van scherpe aanbiedingen op de Veluwe zijn eindeloos. Bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel heeft u keuze uit scherpe 3=2 deals, last minutes of alles-in-één-arrangementen. Daarnaast heeft u keuze uit luxe suites, diverse comfortkamers en familiekamers voor het hele gezin. Overdag kunt u ontspannen in de luxe wellness- en beautysalon van het hotel. Trekt u er liever op uit? Dan is dit hotel uw ideale bestemming voor een paar dagen weg. Het hotel grenst namelijk direct aan een bos en Het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt op slechts 7 kilometer afstand. Bent u een echte dierenliefhebber? Er zijn genoeg gebieden waar u samen met uw hond kunt wandelen door de prachtige natuur. Wist u dat niet alleen honden maar ook paarden meer dan welkom zijn op de Veluwe én bij Hotel Apeldoorn-de Cantharel? Zo zijn er kilometerslange ruiterpaden waar u grote kans maakt om wild te spotten! Van der Valk hotel Apeldoorn – de Cantharel is tevens een paardenhotel en beschikt over alle faciliteiten voor een fantastische vakantie met uw paard. Bekijk ook de website van naar Hotel Apeldoorn – de Cantharel voor meer informatie over het meenemen van paarden en honden. 

Plezier en ontspanning

Kortom, wie wordt er nou niet blij van een hotel aanbieding op de Veluwe? Een weekend lang vol plezier en ontspanning voor een scherpe prijs is voor iedereen fijn. Daarnaast kunt u zelf bepalen of het een actief of ontspannen verblijf wordt. Het hotel biedt u een uitgebreid informatiepakket aan met alle tips voor activiteiten in en rondom het hotel. Bent u benieuwd naar alle aanbiedingen en arrangementen van Hotel Apeldoorn – de Cantharel? Kijk dan voor meer informatie op de website.

https://www.vandervalkapeldoorn.nl/