Supportede.nl
Image default
Vakantie

Bezoek deze camping nabij Bergen op Zoom

Wanneer u op zoek bent naar een camping in de buurt van Bergen op Zoom, kunt u zeker eens Camping Dassenplas bekijken. Deze camping ligt vlakbij Roosendaal en Steenbergen, maar ook internationale bestemmingen zoals Antwerpen liggen in de buurt. Daarmee is het de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in eigen land. De camping ligt aan de rand van de Brabantse Wal, midden in de weilanden. Met deze ideale locatie heeft u dus de rust van de natuur, maar indien gewenst de drukte dichtbij. Het beste van beide werelden dus.

Er is van alles te doen op deze camping

Hoewel rustig gelegen, is er tal van activiteit mogelijk op en in de buurt van deze camping bij Bergen op Zoom. Zoals benoemd, kunt u tal van steden bezoeken. Sommige zijn zelfs met de fiets ontzettend goed te bereiken. Omdat de camping zich bevind op een weiland, is het de ideale zachte standplaats voor een tent. Heeft u een caravan of camper? Neemt u dan plaats op een van de verharde camperplaatsen met de benodigde faciliteiten. De camping is gelegen naast de Dassenplas waar naar hartenlust gevaren, gezwommen en gevist kan worden. Ook is er een speeltuin, trampoline en tennistafel aanwezig voor kinderen om op te spelen. Zoekt u een actieve activiteit voor uw kinderen? Breng dan ook zeker een bezoek aan het nabijgelegen Klimbos de Brabantse Wal.

Reserveer direct uw toekomstige verblijf

Wilt u graag kamperen op deze boerencamping in West-Brabant? Wees dan snel met het reserveren van een standplaats. Zodra u deze gereserveerd heeft, kan de voorpret naar uw volgende vakantie direct beginnen. Verheug u op een bezoek aan de leuke steden, nabijgelegen Zeeuwse stranden en de rust van de natuur. Het team van deze camping vlakbij Bergen op Zoom ontvangt u graag snel. Waar wacht u nog op?

https://dassenplas.nl/