Supportede.nl
Image default
Zorg

Overstappen zorgverzekering

Wil je graag overstappen van je huidige zorgverzekeraar naar een andere zorgverzekeraar? Dan kun je dit het beste doen in de periode van half november tot eind december. Je nieuwe zorgverzekering gaat dan op 1 januari in en je zit hier minstens een jaar aan vast. Onder bepaalde voorwaarden kun je ook op andere momenten in het jaar wisselen van zorgverzekeraar. Dit is bijvoorbeeld het geval als je 18 wordt en niet meer op de polis van je ouders verzekerd wilt zijn, maar je eigen zorgverzekering afsluit. Je kunt ook altijd wisselen van zorgverzekering als je collectief verzekerd bent via je werk en van baan wisselt. Meer informatie hierover vind je op de pagina tot wanneer overstappen zorgverzekering van ZorgDirect.

ZorgDirect verzekering

Ben je nu verzekerd bij een andere zorgverzekeraar en wil je graag voor volgend jaar een zorgverzekering afsluiten bij ZorgDirect? Dan helpen we je hier graag bij. Bij ZorgDirect profiteer je niet alleen van een goede zorgverzekering tegen een scherpe premie. We bieden een ruime keuze in verschillende aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen, zodat je de zorgverzekering samen kunt stellen die voor jou het beste werkt. Daarbij kun je op onze website en op de Facebookpagina van ZorgDirect altijd veel nuttige en leuke informatie en aanbiedingen vinden die je helpen gezond te blijven. Denk hierbij aan tips over bijvoorbeeld voeding of sporten.

Zzp zorgverzekering afsluiten

Ben je zzp’er? Dan is het extra belangrijk om een goede zorgverzekering af te sluiten. Bij ziekte of een ongeval wil je immers zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen om je bedrijf draaiende te houden. Daarom kun je bij ZorgDirect een betrouwbare ziektekostenverzekering afsluiten, die echt bij je past. Je hebt de keuze uit diverse tandartsverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Ook profiteer je van een aantal belangrijke voordelen, bijvoorbeeld online gemak korting en vrije zorgkeuze. Kijk voor informatie over onze zorgverzekering op de website, of neem contact met ons op.

https://www.zorgdirect.nl/