Huis beveiligen met hang- en sluitwerk

Om onbevoegde personen buiten je huis te houden is het belangrijk dat alle ramen en deur van je huis voorzien zijn van inbraak werend hang- en sluitwerk. Daarnaast dienen de sloten voorzien te zijn van veiligheidscilinders met een certificaat.

Op deze manier kunnen je sleutel niet worden nagemaakt alleen wanneer het certificaat wordt getoond. Het kan ook mogelijk zijn om de cilinder te laten maken volgens een sleutelplan. Dit is vooral handig voor bedrijven want zo is bekend welke persoon tot waar toegang heeft.

Certificaat

Het inbraak werend hang- en sluitwerk zijn alleen voorzien van een Politie Keurmerk met een erkend certificaat. Wanneer je je huis wilt beveiligen met hang- en sluitwerk ben je met deze producten die voorzien zijn van het certificaat verzekerd dat de beveiliging ook echt werkt en inbraak werend is.

De gewone cilindersloten bieden niet de beveiliging die je wilt. Zo kunnen ze bijvoorbeeld niet tegen uitboren. Wanneer je een veiligheidscilinder aanschaft zal deze beter weerstand bieden tegen onder andere het uitboren.

Bescherming

Een veiligheidscilinder kan ook bescherming bieden tegen bijvoorbeeld wanneer ze willen inbreken met de kurkentrekkermethode. Doordat er een beveiliging is geplaatst in de kern door middel van hardmetalen plaatsen die bescherming biedt tegen het openbaren. Het gebruik van een veiligheidscilinder met certificaat wordt dan ook sterk aanbevolen.

Niet alleen vanwege de bescherming en gebruiksgemak maar ook door de keuzemogelijkheden die gemaakt kunnen worden. Kies altijd voor een veiligheidscilinder met certificaat zodat alleen de sleutels kunnen worden bijbesteld op vertoon van het certificaat.

https://www.veiligheidsslotenshop.be