Supportede.nl
Image default
Zakelijk

Vries opslag voor uw producten

Heeft u een Sushi restaurant in de omgeving van Amsterdam? Dan werkt u waarschijnlijk met veel ingrediënten die niet eenvoudig in Europa verkrijgbaar zijn. Deze grondstoffen komen wellicht binnen op Schiphol of de havens in Rotterdam. In dit geval is het belangrijk dat deze producten opgeslagen worden in een vries opslag in de buurt. Frigo Group beschikt onder andere over een vrieshuis in Nieuw-Vennep, op slechts 15 kilometer van Amsterdam. Hier is plek voor al uw producten en u kunt erop vertrouwen dat wij deze met de grootste zorg behandelen.

Gekoeld transport

Frigo Group is niet alleen de aangewezen partner als het gaat om de opslag van uw producten. Wij verzorgen ook het gekoeld transport hiervan. We brengen uw producten naar een van onze vrieshuizen, en vervolgens verzorgen we ook de distributie vanaf onze vrieshuizen naar de eindbestemming. Tijdens dit proces wordt continu de kwaliteit van uw producten in de gaten gehouden. We zorgen ervoor dat er geen temperatuurschommelingen plaatsvinden, ook niet tijdens het laden en lossen. We kunnen uw producten op diverse bestemmingen binnen Europa afleveren. Hiervoor hebben we onze eigen vrachtwagens en chauffeurs. Voor distributie naar Spaanstalige landen heeft Frigo Group zelfs chauffeurs die de Spaanse taal beheersen, zodat communicatie geen probleem is.

Diensten op maat

Bij Frigo Group leveren we onze diensten zoveel mogelijk op maat. Voor elk bedrijf hebben we een geschikte oplossing. U kunt bij ons gebruik maken van enkele pallets voor de opslag van uw producten, maar we hebben ook ruimte voor grote hoeveelheden. Wij kennen onze klanten en hebben regelmatig contact met hen om goed te kunnen afstemmen. U kunt alle logistieke zaken aan ons overlaten, zodat u zich alleen op de kwaliteit van uw producten hoeft te richten. Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat we een oplossing op maat kunnen bieden.

http://www.frigogroup.com/

Gerelateerde artikelen

Een nieuwe kin

Mest laten ophalen

Wat zijn visual work instuctions?