Kies voor een goede makelaar in Delft als u uw huis verkoopt

Als u uw woning gaat verkopen dan wilt u er natuurlijk een goede prijs voor krijgen. De makelaar in Delft kan u hierbij van dienst zijn. Hij voert een taxatie uit om u een indicatie te geven van de waarde van de woning. Uiteraard bepaalt u de vraagprijs uiteindelijk zelf. Vervolgens wordt de woning op de website van de makelaar gepresenteerd met goede foto’s en een duidelijke omschrijving. Als u wilt kan de woning ook op populaire verkoopsites zoals Funda worden aangeboden. Zodra er zich een geïnteresseerde meldt wordt u hierover direct geïnformeerd.

Sterke onderhandelingen voor een goede prijs voor uw huis

De makelaar in Delft maakt afspraken over bezichtiging. Het is gebruikelijk dat u als eigenaar daar niet bij bent. De makelaar zal tijdens een bezichtiging de woning zo goed mogelijk presenteren en alle pluspunten benoemen. Als de geïnteresseerden een bod doen dan hoort u dat direct. U kunt vervolgens een tegenvoorstel doen. Zodra beide partijen tot elkaar zijn gekomen kan de verkoop van het huis verder worden voorbereid. De makelaar zorgt voor een voorlopig koopcontract dat door beide partijen wordt ondertekend. Als de financiering rond is kan er een afspraak worden gemaakt bij een notaris.

Verkoop uw huis snel met behulp van een professionele makelaar

Als u uw huis wilt verkopen dan wilt u meestal snel weten waar u aan toe bent. Het kan zijn dat u zelf al een andere woning heeft of een huis gaat huren. Dan zijn dubbele lasten natuurlijk niet prettig. V&W Makelaars in Delft doet voor u zijn uiterste best om de verkoop van uw huis vlot te laten verlopen. Vaak lukt dat wel, want er is grote vraag naar woningen in Nederland. U kunt contact opnemen met de makelaar in Delft om uw woning door hen te laten verkopen De contactgegevens en meer informatie over de werkwijze vindt u op de website.