Optimale luchtkwaliteit met een airsock

Het is vandaag de dag belangrijk om de luchtkwaliteit in uw bedrijf of instelling goed te bewaken. Met een airsock kunt u dat op een relatief eenvoudige manier doen. Deze textiele flexibele luchtslang zorgt ervoor dat er continu verse lucht de ruimte binnenstroomt. Dit is met name ideaal voor ruimtes waar geen raam open kan of waar het openzetten van een raam bezwaarlijk is. Denk bijvoorbeeld aan overlast van verkeer of als het voeren van privacygevoelige gesprekken een openstaand raam bezwaarlijk maakt. De luchtsok wordt inmiddels in tientallen verschillende sectoren met succes toegepast.

Overal verse lucht

De uitbraak van het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat steeds meer bedrijven en instellingen zich bewust zijn geworden van het belang van goede ventilatie. Alleen zo kan het aantal besmettingen worden verlaagd. Als uw school, theater, fitnessruimte of restaurant nog niet optimaal is geventileerd, overweeg dan een airsock. Dit systeem kan in vrijwel iedere ruimte worden geïnstalleerd. De lengte van de slangen varieert van 5 meter tot 100 meter. De hoeveelheid verse lucht is continu, daar kunt u dus blind op vertrouwen.

Kies voor vakkundige installatie door de professional

Als u de installatie van een airsock overweegt dan wilt u natuurlijk dat de installatie professioneel wordt aangepakt. Hiervoor kunt u contact opnemen met BLT Luchttechniek in Breda. Zij hebben ruime ervaring met dit systeem. Zij doen niet alleen de installatie, u kunt bij dit bedrijf ook terecht voor onderhoud of als u het systeem op een later moment wilt uitbreiden. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken. Hier wordt duidelijk uitgelegd hoe het systeem werkt en wat de mogelijkheden zijn. Wilt u een offerte aanvragen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen. U kunt ook het contactformulier op de website invullen als u een vrijblijvende prijsopgave wilt ontvangen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

https://www.bltluchttechniek.nl/