Supportede.nl
Image default
Bedrijven

LED dinerkaarsen

Dinerkaarsen zijn onmisbaar om een sfeervolle setting te creëren tijdens een romantische date of een gezellig diner met vrienden of familie. Ook tijdens de feestdagen kunnen dinerkaarsen niet ontbreken. Met LED dinerkaarsen heb je nog langer plezier van de romantische verlichting én ze zijn niet te onderscheiden van echte kaarsen.

Meer sfeer met LED dinerkaarsen

LED dinerkaarsen zijn er in allerlei soorten en maten. Zo bestaan er lange, smalle dinerkaarsen, maar ook korte, brede dinerkaarsen. Om een speels effect te combineren kun je verschillende kleuren en hoogtes combineren. Je kunt ervoor kiezen losse LED kaarsen te kopen of juist voor een kaarsenset te gaan.

Gouden dinerkaarsen op batterij

Op zoek naar dinerkaarsen om jouw diner of interieur een luxe uitstraling te geven? Dan zijn gouden dinerkaarsen op batterij misschien wel wat voor jou! Plaats ze op een bijpassend kaarsenplateau op tafel en zet ze in de avond aan als het buiten donker is. Zo ben jij verzekerd van sfeervolle verlichting.

Goudkleurige kaarsen kunnen ook tijdens de kerstdagen en oud en nieuw zorgen voor een extra feestelijke sfeer. Maar ook zijn deze kaarsen enorm leuk voor een themafeestje of verjaardag. Een decoratie tip: kies naast kaarsen voor meer feestverlichting om jouw ruimte helemaal op te pimpen. 

LED dinerkaarsen voor horeca

Voor de horeca zijn LED dinerkaarsen ideaal. Met name LED kaarsen met afstandsbediening zijn erg geschikt. Deze zijn namelijk regelmatig voorzien van een timer, waardoor je ze gemakkelijk aan het eind van de avond automatisch kunt laten stoppen met branden. Dit kost medewerkers weer minder tijd en moeite.

Voordelen van LED dinerkaarsen

Er zitten veel voordelen aan LED dinerkaarsen. LED kaarsen hebben een hoger aantal branduren, waardoor je er langer plezier van hebt een geen hele voorraad kaarsen in hoeft te kopen. Zo is het niet nodig om iedere avond de kaarsen te verwisselen. Naast dat je voordeliger uit bent, heb je geen last van smeulend kaarsvet en andere brandgevaren. Ook is er geen kans op vlekken op je tafel(kleed) van het kaarsvet. Staat het raam open of heb je de kaarsen buiten staan? Ook geen probleem. Het vlammetje gaat niet uit door een windvlaag.