Supportede.nl
Image default
Aanbiedingen

BI is een must bij CFO’s

BI is een must bij CFO’s

BI, ook wel business intelligence helpt CFO’s uitstekend inzicht te krijgen in de diverse geldstromen in het bedrijf. Met dit overzicht kunnen er verschillende scenario’s worden beschreven waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan.
Wil je nou meer weten over business intelligence en waarom jouw bedrijf dit echt moet gebruiken? Lees dan vooral verder in deze blog!

 

Waarom business intelligence belangrijk is?

Door actuele en historische data te combineren in een overzicht kunnen analisten binnen je bedrijf ervoor zorgen wat de status ten opzichte van je aangegeven doelstelling is. Daarnaast kunnen ook prestaties en inzichten van concurrenten als referentiekader worden gebruikt. Dankzij het overzicht kun jij als CFO betere besluiten maken en kunnen je mensen efficiënter en doelgerichter werken. Vergroot je winst, verlaag je kosten of breid je markt uit. Het is allemaal mogelijk. Dit zijn slechts een paar grove voorbeelden waar business intelligence jou bij kan helpen. 

 

Kan je het zelf? Of heb je een partij nodig?

Business Intelligence is zeer breed en zeer gecompliceerd. Want hoewel Business Intelligence heel mooi lijkt, is het ook érg gevoelig voor fouten. Zitten er fouten in bepaalde datastromen? Worden bepaalde rapporten verkeerd weergeven? Dan is de kans groot dat je foute beslissingen maakt die zeer kostbaar kunnen zijn. Vandaar dat wij adviseren dat je een partij inschakelt die je hierbij helpt. Een van de vele partijen is AllYourBi.nl. AllYourBi heeft veel ervaring op het gebied van Finance, Maritiem en Zorg. Zij weten precies hoe ze jou moeten helpen. Zo hebben zij twee mogelijkheden voor de bedrijven die vrijwel geen of helemaal geen kennis hebben van business intelligence. De focus die dan bij AllYourBi ligt, is de focus op het creëren van een bruikbaar product. Dat doen ze door een van de twee mogelijkheden in de ontdekkingsfase: een Proof Of Concept of een Maturity Assessment. De POC-mogelijkheid is voor bedrijven en organisaties die nog twijfelen over de waarde van business intelligence of natuurlijk eerst ervaring op willen doen met de Power BI tool. Met de Maturity Assessment maakt AllYourBi een volledige GAP-analyse en ontwikkelen ze een roadmap met een businesscase. Zo weet je wat het kost, wat het oplevert, wat je nodig hebt en daarnaast kun je direct van start gaan. 

 

Vragen?

Heb je echter eerst nog vragen over business intelligence, over hoe ze te werk gaan of het bedrijf zelf? Neem dan eens een kijkje op de website of neem gerust vrijblijvend contact op met één van de specialisten en zij helpen jou graag verder. 

https://allyourbi.nl