Supportede.nl
Image default
Dienstverlening

Zand bestellen voor werkzaamheden bij een bedrijf uit Rotterdam

C Heuvelman & Zn BV levert zand en andere bouwgrondstoffen vanuit hun locatie nabij Rotterdam. Het bedrijf uit Krimpen aan den IJssel werd opgericht in 1919 en levert sinds jaar en dag gedegen machines, producten en diensten tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding. U rekent bij hen op een goede service en online vindt u diverse productsoorten. Allerlei soorten zand, grond en grind bestelt u eenvoudig via de website. Ook bijbehorende producten vindt u bij deze expert. Buiten de producten die het bedrijf levert, kunt u ook gebruik maken van de weegbrug, om vervoersmiddelen te wegen, zoals uw caravan, auto of aanhanger.

Voor al uw bouwgrondstoffen moet u bij deze specialist zijn

Wilt u eenvoudig bouwgrondstoffen zoals zand kunnen bestellen bij een bedrijf in Rotterdam? Bekijk dan eens de website www.heuvelman-zand.nl. Hier vindt u een divers aanbod aan allerlei grondstoffen. Ook betonproducten en verhardingsmaterialen vindt u in het aanbod. Naast het leveren van deze producten, kunt u ook door dit bedrijf grond, groenafval en ander puin laten afvoeren. De specialisten komen het bij u ophalen met een autokraan. Of kies ervoor om het puin zelf af te leveren bij het depot van het bedrijf. De grond die u heeft laten afvoeren wordt gekeurd en eventueel hergebruikt. Op die manier wordt verspilling zoveel mogelijk tegengegaan.

Bekijk de diensten van het bedrijf online

Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring in de levering van zand en bouwgrondstoffen in en rondom Rotterdam. Wilt u puin of grond laten afvoeren? Hiervoor neemt u eenvoudig contact met hen op. Op de website van het bedrijf vindt u alle diensten waarvoor u deze specialist kunt bellen. Zo is het ook mogelijk om een loods van 3000 vierkante meter te huren als extra bedrijfspand of opslagruimte. Neem contact op met het bedrijf voor meer informatie over alle diensten die zij kunnen leveren voor u.