Supportede.nl
Image default
Dienstverlening

Een security operations center voorkomt een datalek in jouw computersysteem

Een datalek in het systeem van jouw bedrijf, daar moet je natuurlijk niet aan denken. Met een security operations center houd je de deur dicht voor cyberaanvallen. Zo’n aanval kan leiden tot diefstal van jouw data en zelfs tot gijzeling van complete systemen. Hierdoor wordt jouw complete bedrijf plat gelegd, met enorme schade als gevolg. Zelfs universiteiten en overheidsinstellingen kunnen hier het slachtoffer van worden. Alleen door losgeld te betalen krijg je weer toegang. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Zorg daarom voor een zo optimaal mogelijke beveiliging van jouw geautomatiseerde systemen.

Voorkom het lekken van vertrouwelijke informatie

Je wilt natuurlijk dat relaties, patiënten of klanten van jouw bedrijf of instelling erop kunnen vertrouwen dan hun persoonlijke informatie bij jou veilig is Door gebruik te maken van een security operations center, waarborg je de bescherming van dit soort gegevens op optimale wijze. Zo geef je jouw klanten het vertrouwen dat informatie die zij aan jou verstrekken – zoals adresgegevens, het telefoonnummer en bankgegevens – bij jou veilig zijn. Er worden door het SOC ook regelmatig checks uitgevoerd om te controleren of jouw data nog steeds veilig is. Sommige software is zeer geavanceerd en kan bijvoorbeeld een ‘poort’ op jouw systeem openzetten om een cyberaanval mogelijk te maken. Een security operations center houdt dit gelukkig te allen tijde in de gaten.

Zorg dat jouw systeem altijd optimaal functioneert

De beveiliging van jouw systeem betekent niet alleen het beschermen van jouw data, maar ook het operationeel houden van jouw website. Je wilt immers niet het slachtoffer worden van DDoS en andere aanvallen van buitenaf. Met een security operations center van ConanDoyle doe je er in ieder geval alles aan om dergelijke aanvallen buiten de deur te houden. Mocht je desondanks toch het slachtoffer worden van een aanval, dan reken je op de uitstekende ondersteuning en snelle service van deze expert om de problemen op te lossen. Op die manier is jouw website snel weer operationeel en is jouw data online optimaal beschermd. Kies daarom voor ConanDoyle en laat je ontzorgen!

https://www.conandoyle.eu/nl