Supportede.nl
Image default
Dienstverlening

Deze professionals helpen bij schadevergoeding na een ongeval

Wanneer u recht denkt te hebben op een schadevergoeding na een ongeval is het wel zo fijn om bij de juiste partij aan te kloppen. Natuurlijk zijn verzekeringsmaatschappijen er in dit geval om u verder te helpen, maar vaak gaat hulp zoeken hier niet van een leien dakje. Waar heeft u recht op? Voor uzelf opkomen is belangrijk, maar de wereld van het recht is een ingewikkelde. Iemand die aan uw kant staat is dan ook geen overbodige luxe. Het Letselteam helpt bij een schadevergoeding na een ongeval.

Word in het hele land geholpen door de aangesloten specialisten

Het Letselteam bestaat uit een snelgroeiend team van letselschadebureaus die het beste met u voor hebben. Zo wordt u door het hele land, van Almere tot Oosterhout en van Deventer tot Hengelo, geholpen en kunt u altijd bij één van de specialisten terecht. Het Letselteam heeft uw belangen voorop staan. Bovendien is de werkwijze bij alle aangesloten bureaus hetzelfde. Zo weet u dat u altijd op de juiste manier geholpen zult worden. Klopt u voor een schadevergoeding na een ongeval bij het Letselteam aan? Dan wordt er gestart met een intakegesprek. Alle gegevens worden verzameld en er wordt bekeken waar u precies recht op heeft.

Transparante communicatie waarmee u écht geholpen bent

Ook de benodigde medische informatie moet aan het Letselteam worden verstrekt, waarna een medisch adviseur ernaar kijkt. Alle informatie die u geeft wordt opgeslagen in een online dossier dat op ieder moment te bekijken is. De werkwijze is transparant, waardoor u weet waar u aan toe bent. Heeft u vragen? Deze kunnen op snelle en veilige wijze via het dossier worden gesteld, maar de specialisten zijn ook via telefoon of e-mail te bereiken. In het Informatiecentrum zijn tevens veel gestelde vragen opgenomen. Zo bent u altijd verzekerd van goede communicatie.

https://letselteam.com/