Supportede.nl
Image default
Auto

De Volkswagen Transporter als bedrijfswagen

Bedrijfswagen leasen of bedrijfsauto leasen 

Ben je op zoek naar een goede bedrijfswagen zoals een Volkswagen Transporter? Kijk dan eens rond wat er allemaal mogelijk is. Een dergelijke wagen is geschikt voor bedrijfsauto maar kan ook ingericht worden als personenbus waarmee je veel mensen tegelijk vervoeren kunt.

Mogelijkheden van de laadruimte

Een Volkswagen Transporter die als bedrijfswagen wordt ingezet kan op diverse manieren ingericht worden. Omdat ieder bedrijf nu eenmaal anders is en iedereen speciale wensen heeft, ook wat vervoer betreft, kun je de laadruimte en cabine zo laten inrichten dat deze helemaal passend zijn. De laadruimte kan bijvoorbeeld voorzien worden van bekleding of bepaalde hulpstukken zodat het materiaal dat je erin vervoerd altijd veilig is en goed vast zit zodat er niets kan beschadigen. De laadruimte van het nieuwste model kan 1,4 ton aan gewicht dragen en telt 5,8 m3 aan laadvermogen dus er kan veel mee vervoerd worden.

Diverse laadoplossingen mogelijk

Als je een busje zoals een Volkswagen Transporter kiest als bedrijfswagen kun je tevens een keuze maken uit 10 verschillende laadoplossingen. Zo is voor het voor de ene persoon nu eenmaal makkelijker twee deuren aan de achterzijde te hebben terwijl een ander beter voor een klep kiest die naar boven open gaat. Je kunt zelfs een elektrische laadklep laten installeren hetgeen natuurlijk een uitkomst is als je veel zware spullen in- en uit dient te laden tijdens het werk.

Opties voor de cabine

Ben je zelfstandig ondernemer en ga je vaak alleen op pad naar klanten of soms met iemand samen? Dan kun je in de cabine kiezen voor twee losse zitplaatsen. Wil je met meer mensen in de wagen kunnen zitten? Dan kun je kiezen voor een bestuurdersstoel in combinatie met een bank waar twee personen op passen. Het is maar net wat voor jou het handigst is.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/

Gerelateerde artikelen

Bestelwagen leasen

Auto theoriecursus Delft van Gelijk Geslaagd

Track and trace systeem speciaal voor auto’s