Supportede.nl
Image default
Auto

Paruzzi ’s aanbod is altijd actueel

Kever onderdelen zijn in de online shop van Paruzzi 24/7 te bestellen. Het aanbod is groot. Van bakrubbers tot oliefilters. Aandrijfassen, cilinders en stoelbekleding zitten ook in het assortiment. De Volkswagen Kever wordt tegenwoordig niet meer gebouwd. In 2004 reden de laatste exemplaren uit de fabriek in Duitsland. Vanaf 1983 zijn de volgende types verschenen: Typ 1, 1200, 1300. In totaal zijn er ruim 20 miljoen Kevers geproduceerd. Allemaal op een en hetzelfde platform!

Deze auto was sinds het allereerste begin een regelrechte hit. Aanvankelijk alleen in Duitsland, Nederland volgde snel. Ben Pon was degene die de import destijds regelde. Met name in de Verenigde Staten, Zweden en het Verenigd Koninkrijk is de Kever immens populair geworden. Als jij een onderdeel zoekt voor je kever, typ het dan in de zoekbalk. Je ziet dan direct een foto van het product, een beschrijving en ook wanneer het geleverd kan worden. Let ook op de gele memo’s, die garanderen een extra aantrekkelijke prijs.

Rijd jij in een oude VW Transporter?

Spijlbus onderdelen die Paruzzi vaak levert zijn onder meer:

* achterlichtlenzen en -rubbers;

* -aluminium claxondoppen;

* -benzinefilters en -kranen;

* -remkabels, -cilinders en -leidingen.

De Kever werd dus Typ 1 genoemd en de Spijlbus was Typ 2. De wagen werd vanaf 1950 gemaakt en met name in de jaren zestig en zeventig vond de Spijlbus gretig aftrek onder hippies. In de bus was plek voor veel mensen en veel spullen!

Zoek je iets waarvan je naam niet zo 1-2-3 te binnen schiet? Neem contact op met de klantenservice van Paruzzi en je wordt zeker geholpen. Mocht je een keer in Zeeland zijn, dan ben je van harte uitgenodigd langs te komen. Het adres is: Kreeft 16 in Yerseke. De showroom en de winkel zijn maandag tot en met vrijdag open van 09.00 tot 17.00 uur. Zaterdag kun je er terecht tussen 09.00 en 13.00 uur. Tot snel!

https://www.paruzzi.com

Gerelateerde artikelen

Auto theoriecursus Delft van Gelijk Geslaagd

Zakelijk leasen nu erg voordelig

Bestelwagen leasen