De exclusieve Venis-tegels van deze winkel geven uw huis een luxueuzere look

Tilt u het interieur van uw huis graag naar een hoger niveau? Dat kan met Venis-tegels die u koopt bij Fravo Tegels in Dordrecht, provincie Zuid-Holland. Deze winkel is een selected dealer van Venis, wat betekent dat u in deze tegelzaak de mooiste tegels uit Spanje koopt. De tegels hebben elk een bijzondere look. Zo zijn er tegels met een houten uitstraling, maar ook tegels met diverse reliëfs. Bovendien schaft u in deze winkel tegels aan voor muren en vloeren, waardoor u uw gehele woning kunt voorzien van verschillende tegels van dit Spaanse merk. Ga voor diverse tegels van deze winkel in Dordrecht en creëer een exclusieve look in uw interieur.

In de showroom bekijkt u alle tegels in het echt

Als u interesse heeft, bekijkt u de Venis-tegels in Dordrecht. In de showroom helpen de medewerkers van deze winkel u graag. Bespreek de wensen die u heeft en laat weten voor welke ruimte u de tegels wilt gebruiken. Met deze informatie kan één van de medewerkers dan gericht voor u op zoek naar mooie tegels. De tegels legt u zelf, maar u kunt dit ook laten doen door de specialisten van Fravo Tegels uit Dordrecht. Zij verwijderen uw vloer en leggen heel vakkundig de nieuwe tegels neer. Hetzelfde geldt uiteraard als u tegels op uw muren wilt.

Kom langs in deze exclusieve tegelzaak

Breng een bezoek aan de winkel in Dordrecht en bekijk alle tegels in het echt. In de showroom vraagt u ook gemakkelijk een offerte voor de Venis-tegels aan, maar uiteraard is dit ook via de website van deze winkel mogelijk. Schroom niet om contact op te nemen met de klantenservice van deze zaak, als u vragen heeft of meer informatie wilt. De medewerkers van de winkel denken graag met u mee en beantwoorden met genoegen alle vragen die u heeft.