Supportede.nl
Image default
Vakantie

Als particulier eenvoudig beleggen in vastgoed

Heeft u vermogen dat u graag wilt investeren in vastgoed? Bijvoorbeeld omdat u zo hoopt veel rendement te behalen dat als extraatje dient voor uw pensioen? Ook als particulier kunt u beleggen in vastgoed, zelfs als u weinig financiële kennis heeft en geen tijd heeft voor het onderhouden van uw pand. Door het onderhoud en de verhuur over te laten aan een ervaren specialist, heeft u nergens omkijken naar. Dat is pas gemakkelijk!

Investeren in vakantiewoningen

Een mogelijkheid om als particulier eenvoudig te beleggen in vastgoed is via Center Parcs Vastgoed. Dit bedrijf biedt een vorm van veilig en zorgeloos investeren in vakantiewoningen aan. U koopt een of meerdere vakantiewoningen en verhuurt deze vervolgens weer aan Center Parcs Vastgoed. Zo hoeft u zelf geen huurders te zoeken en hoeft u niet bang te zijn voor leegstand. Ook het onderhoud hoeft u niet te doen. Uiteraard ontvangt u ieder kwartaal een vaste huuropbrengst. Zo belegt u op een eenvoudige manier en haalt u toch alles uit uw vermogen.

Profiteer van veel voordelen

Center Parcs Vastgoed ontwerpt, bouwt en beheert al meer dan vijftig jaar toeristische recreatieparken. Hierdoor profiteert u van vakkennis op het gebied van recreatief vastgoed én toeristisch management. Gedurende de looptijd van uw huurovereenkomst ontvangt u 5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur met een percentage van de totale huuromzet. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een vast rendement en daarnaast geniet ook van de volgende voordelen:

  • Zorgeloos beheer
  • Professionele begeleiding
  • Een langjarig huurcontract
  • Gegarandeerd 100% huuruitkering

Ontvang meer informatie

Wilt u meer weten over hoe u als particulier kunt beleggen in vastgoed van Center Parcs? Bezoek dan een informatiedag. U krijgt dan een rondleiding op de projectlocatie en in de modelwoningen. Ook krijgt u dan meer informatie over de investeringsmogelijkheden en kunt u uiteraard vragen stellen. Kijk op de website voor de data en meld u eenvoudig aan.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/