Supportede.nl
Image default
Vervoer en transport

Waar op letten bij een huurauto huren in Sittard

Ze willen je een huurauto tegen zo een laag mogelijk aanbieden, om je vervolgens van je geld te beroven door middel van allerlei vage afspraken, idiote voorwaarden en kleine lettertjes die je niet hebt gezien. Een huurauto wilt vinden bij een autoverhuur in Sittard, zonder allerlei gekke voorwaarden en addertjes onder het gras is niet zo makkelijk tegenwoordig. Verhuurmaatschappijen worden steeds sluwer. In deze blog vertellen we je waar jij op moet letten bij het huren van een auto, zodat je niet opeens hoeft te schrikken van een peperdure rekening.

Volle tank

Het kan ervoor zorgen dat je flink moet bijbetalen. Bij sommige autoverhuurbedrijven in Sittard staat er in de voorwaarden dat je de auto volgetankt mee krijgt, maar dat je hem leeg terug moet brengen. Het is een sluwe voorwaarde. Je wilt nooit het risico nemen dat in Sittard gestrand raakt. Wanneer je jouw tank niet leeg inlevert, zullen zij hem gaan voltanken op jouw kosten.

Onbeperkt aantal kilometers

In Sittard is er een autoverhuur waar je tegenover een betaalbaar tarief met de auto mag rijden. Er staat soms bij een autoverhuurmaatschappij dat je tegenover 60 of 100 kilometer per dag vrij mag rijden. Wat ze je niet vertellen, is dat je voor elke kilometer die je extra rijdt, een belachelijke kilometervergoeding moet betalen. Je betaalt soms weleens 60 cent per kilometer. Dat loopt flink op.

Welk bedrag er wordt gereserveerd

Wanneer je in Sittard een auto wilt huren en je hebt je limiet niet gewijzigd, en je blijkt meer te moeten betalen voor je huurauto dan 2500 euro, dan heb je een probleem. Je hebt niet voldoende geld om je huurauto te betalen. Je enige alternatief is om een full-insurance af te sluiten voor 23 euro per dag. Let erop dat het bedrag wat gereserveerd is op je creditcard, niet hoger is dan je limiet. Denk daarbij ook aan andere uitgaven die je die maand al met je creditcard hebt gedaan.

Schoonmaak- en servicekosten

Het is bijna vanzelfsprekend dat een auto huren in Sittard betekent dat je een schone auto mee krijgt. Het schoonmaken van een auto zou een service moeten zijn van het autoverhuurbedrijf. Je kunt behoorlijk teleurgesteld worden. Je mag als klant zelf soms voor het schoonmaken betalen. Bedragen voor schoonmaakkosten kunnen oplopen tot wel 110 euro. Bereid je voor op onverwachte kosten door de voorwaarden zorgvuldig door te nemen.

Soms staan er ook servicekosten apart in de voorwaarden. Servicekosten mag je later, bovenop je huurprijs, betalen bij het ophalen van je huurauto. Hier moet je dus ook op letten.

Een huurauto met schade

Bij sommige autoverhuurbedrijven in Sittard staan aanwezige schades niet aangekruist bij een kopie van de verhuurovereenkomst die je mee krijgt. Het is een belangrijk punt om op te letten bij het huren van een auto. Je kunt aansprakelijk worden gesteld voor schades die je zelf niet hebt veroorzaakt, wanneer ze niet staan aangegeven. Adrem in Sittard is een goede autoverhuur in Sittard waar er geen onverwachte kosten zullen worden verrekend. Hier kun je met een gerust hard de voorwaarden doorlezen en een auto huren. Ben je toch op zoek naar een bestelbus en niet naar een auto? Bij Adrem Limburg kun je ook een verhuisbus huren in Sittard.

 

Een auto huren in Sittard

Wil jij een auto huren in Sittard van een betrouwbare autoverhuurmaatschappij? Deze stad had in 2019 al meer dan 37.000 inwoners en is via veel autowegen, zoals de A76, N276, N294, A2, N297 en 56 goed bereikbaar. Sittard is een stad in Limburg. Sittard grenst aan Duitsland en aan de Maas, die de grens met België vormt. Wist je dat er in Sittard wel tien autoverhuurbedrijven zijn waar je een auto kunt huren? Keuze genoeg dus, wanneer je rond wilt rijden in Sittard met een huurauto!

https://adremlimburg.nl/overige-paginas/auto-huren-sittard/