Supportede.nl
Image default
Vervoer en transport

Auto import Duitsland: aanbod uit voorraad en importservice op maat

Bent u op zoek naar een bedrijf met expertise op het gebied van auto import uit Duitsland? Dan kunt u terecht bij AM Carconsulting. Dit bedrijf heeft ruim tien jaar ervaring bij het importeren van auto’s uit onder meer buurlanden Duitsland en België. Daarnaast importeert AM Carconsulting ook auto’s uit andere EU landen en landen buiten de EU. U vindt een actueel aanbod aan importauto’s op de website van dit bedrijf. Daarnaast levert AM Carconsulting met name import op maat, op basis van uw wensen. Overleg de mogelijkheden met dit bedrijf voor een dienstverlening die toegespitst is op uw autowens.

Over dit bedrijf

In 2003 begon AM Carconsulting als een bedrijf dat zich specialiseerde in de bemiddeling bij het inzetten van shortlease contracten. In 2007 werd dit bedrijf een internationale leasemaatschappij waarbij zowel kortlopende als langlopende leasecontracten tot de mogelijkheden behoren. Om in te spelen op de vraag van klanten om voor auto’s buiten de landsgrenzen te kijken, is AM Carconsulting zich meer gaan toeleggen op de import van auto’s. Inmiddels is dat tien jaar geleden en heeft dit bedrijf de nodige expertise opgedaan, waar het auto import uit Duitsland en overige landen betreft. AM Carconsulting bedient hierbij zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Dienstenpakket van AM Carconsulting

Waar het importauto’s betreft kan AM Carconsulting u op meerdere fronten van dienst zijn. Zo kunt u via dit bedrijf een importauto leasen. Het voordeel van een importauto zit voor het bedrijf in het lagere leasebedrag en voor de berijder in de lagere bijtelling. Verder kunt u via AM Carconsulting een importauto aanschaffen uit de voorraad. Het actuele aanbod vindt u online op de website van dit bedrijf. Tot slot kunt u dus bij AM Carconsulting terecht voor een importservice op maat. Denkt u hierbij aan auto import uit Duitsland, België, Italië en Scandinavië maar ook andere landen binnen of buiten de EU.

Gerelateerde artikelen

Taxi Huissen

Op zoek naar een taxibus in Eindhoven?

Ontdek de voordelen van de reguliere en elektrische bakfiets