Supportede.nl
Image default
Verbouwen

Met een PU gietvloer heeft u een prachtige vloer in huis

Als u op zoek bent naar een mooie en gemakkelijke vloer voor in uw huis of bedrijf, dan is het zeker een goed idee om te kijken naar een PU gietvloer. Een PU gietvloer kunt u zelf aanbrengen en u bepaalt zelf welke kleur de vloer heeft. Doordat u volop keuze heeft in kleuren, een gietvloer is namelijk in elke kleur mogelijk, kunt u een vloer geheel naar wens gieten. Het materiaal is elastisch en erg zacht. Daardoor is het een geschikte vloer om bijvoorbeeld op een houten vloer aan te brengen. Maar niet alleen op houten vloeren is een gietvloer zeer geschikt, u kunt het materiaal op vrijwel elke vloer aanbrengen.

Een PU gietvloer is gemakkelijk in onderhoud

Een gietvloer wordt naadloos gegoten, waardoor de vloer helemaal glad is. Bovendien komt water of vloeistof niet door de vloer heen, wat de vloer zeer gemakkelijk in onderhoud maakt. Uw vloer is schoon in een handomdraai. En doordat huisstofmijt zich niet kan nestelen in de vloer, is het een ideale vloer voor mensen met een huisstofmijtallergie. Een PU gietvloer is zeer sterk en bestand tegen uv-straling. Daardoor kunt u jarenlang genieten van deze mooie vloeren.

Ook u kunt uw eigen vloer aanbrengen

Met het kiezen voor een PU gietvloer, komt u direct voor een volgende keuze te staan. Gaat u zelf uw gietvloer aanbrengen of laat u dit door iemand anders doen? Een gietvloer zelf doen is namelijk zeker mogelijk en wellicht makkelijker dan u denkt. Zeker met goede instructie. Hulp bij het zelf doen van uw gietvloer krijgt u bij Decochip, de specialist in afwerkingsproducten. In de webshop van Decochip heeft u volop keuze uit verschillende soorten afwerkingsproducten. Liever een epoxy gietvloer in plaats van een PU gietvloer? Ook daarvoor bent u bij Decochip aan het juiste adres. Bekijk de website voor het uitgebreide aanbod.