Supportede.nl
Image default
Alarmsysteem

Een alarmsysteem met directe verbinding naar de meldkamer

Voel je jezelf onveilig in je eigen woning of ben je bang dat ongewenste gasten jouw woning betreden wanneer je niet thuis bent? Schakel dan Een Veilig Gevoel in. Bij deze specialist betaal je een vast bedrag per maand en hiervoor regelen zij de beveiliging van jouw huis. Dit doen zij met behulp van een alarmsysteem dat bij ongewenste gasten in jouw woning automatisch een melding stuurt naar de meldkamer. Het bedrag dat je betaalt, is inclusief het instaleren, onderhouden en service van het alarmsysteem. De installatie wordt geplaatst door gediplomeerde monteurs die zich te alle tijden houden aan geldende installatievoorschriften. Hierdoor wordt jouw alarmsysteem gegarandeerd correct geïnstalleerd.

Ga voor een alarmsysteem dat jou een veilig gevoel geeft

Voor een alarmsysteem met een camera en aansluiting op de meldkamer kun je terecht bij Een Veilig Gevoel. Dit alarmsysteem is een elektronisch systeem dat een alarm afgeeft wanneer een ongewenste bezoeker zich op jouw terrein bevindt. Denk hierbij aan het betreden van jouw onderneming of woning. Het alarm bestaat uit een hard geluid. Je kunt er ook voor kiezen om de nodige lichtflitsen toe te voegen aan dit geluid. Komt er een ongewenste gast op in jouw woning, dan stuurt dit alarmsysteem automatisch een bericht naar de meldkamer van een alarmcentrale. Je hebt verschillende opties bij het kiezen van jouw nieuwe alarmsysteem, deze opties kun je ook combineren. Zo kies je voor een alarmsysteem met een camera die is aangesloten op de meldkamer, met een overvalknop of een mistgenerator.

Verlaat je huis met een veilig gevoel

Met een alarmsysteem van Een Veilig Gevoel hoef je jezelf niet meer druk te maken en kun je met een gerust hart je woning verlaten. Je beveiliging wordt volledig uit handen genomen door deze specialist. Wanneer jouw alarmsysteem een melding maakt bij de meldkamer, komt deze terecht bij de meldkamer van Securitas. Dit is een hele grote beveiligingsorganisatie en tevens partner van Een Veilig Gevoel. Hierdoor weet je zeker dat de melding goed opgepakt wordt en verlaat je met een goed gevoel jouw woning.

https://www.eenveiliggevoel.nu/nl/

Gerelateerde artikelen

Lockpicking is superhandig mocht je jezelf buitensluiten