Zakelijk pakket verzenden

Zakelijk pakket verzenden

Klinkt snel geregeld voor de beste prijs je als muziek in de oren? Heel goed! Dan heb ik goed nieuws voor je. Toen ik vorig jaar een zakelijk pakket wilde verzenden, stuitte ik op verzendplatform Box Fox. In eerste instantie was ik heel sceptisch. Maar ik moet eerlijk bekennen: dit verzendplatform is echt top! Zo kun je je zendingen vanuit één overzichtelijk dashboard volgen. Hoe makkelijk is dat? Vandaag deel ik mijn ervaringen met je. Lees gauw verder en doe er je voordeel mee!

Snelle, goedkope of betrouwbare zakelijke zending?

Ik zal even kort uitleggen hoe verzendplatform Box Fox werkt. Allereerst meld jij je aan. Dit is geheel vrijblijvend, je bent niet verplicht tot afname. Daarna kun je pakketverzenders met elkaar vergelijken. Wil je een snelle, veilige of juist betrouwbare zending naar Amerika of China? Dat is helemaal aan jou! Het juiste verzendproces is een belangrijk onderdeel van het commerciële proces en de merkbeleving. Dankzij dit verzendplatform kun je verzenden precies zoals je wilt!

Compleet zoals jij wenst

De ene pakketvervoerder is immers compleet anders dan een andere aanbieder. Iedere vervoerder heeft zijn eigen specialisme. Het is logisch dat ieder bedrijf zich richt op wat hij het best kan. Daarom is niet de oplossing niet voor iedere zakelijke zending hetzelfde. Maak een keuze uit de verschillende vervoerders en kies die ene die het best bij jouw wensen past. Zodoende is het mogelijk om pakketten te verzenden exact op de manier die jij wenst. Dat is nog eens een groot voordeel, vind je niet? Je kunt al binnen 15 seconden de tarieven voor jouw zending berekenen. Wauw!

 

https://www.boxfox.nl/