Supportede.nl
Image default
Bedrijven

Verhuizen naar een grote stad

Dit schooljaar ben ik begonnen met een nieuwe studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Omdat ik graag het huis uit wou ben ik daarom op zoek gegaan naar een kamer, die ik gelukkig vrij snel wist te vinden. Mijn ouders wonen toch wel een eind van Nijmegen af, waarop ik besloot voor de verhuizing op zoek te gaan naar een verhuisbedrijf in de omgeving. Na wat rondkijken en rondvragen kreeg ik van een toekomstig huisgenootje de tip om navraag te doen bij Verhuisbedrijf Gelderland. Zij had ook van hun diensten gebruik gemaakt, tot grote tevredenheid.

Extra aandacht van Verhuisbedrijf Gelderland

Ik zit er natuurlijk niet op te wachten om die hele verhuizing op eigen houtje te regelen. Daarom heb ik best wat centen over voor een professionele verhuisdienst. Verhuisbedrijf Gelderland blijkt een ervaren en professioneel verhuisbedrijf te zijn dat zijn diensten tegen scherpe tarieven aanbiedt. Mooi bijkomend voordeel is dat ze een zeer complete dienstverlening aanbieden en mij ook graag helpen met enkele kleine klusjes. Daarnaast zijn ze 7 dagen per week beschikbaar. Die extra aandacht en inzet die ze geven merkte ik tot mijn tevredenheid goed tijdens het verhuizen.

Top service

Omdat het pand waar ik mijn kamer huur een vrij smalle gang heeft en mijn kamer op twee hoog zit werd gebruik gemaakt van een verhuislift. Daarmee kon ik mijn spullen makkelijk omhoog krijgen. Zonder hun diensten was het verhuizen dus zeker een hele klus geweest. Ik had dan voortdurend al mijn spullen via die smalle gang en trap omhoog moeten krijgen. Gelukkig wist Verhuisbedrijf Gelderland mij deze kopzorgen te besparen. Na afloop kreeg ik ook nog hulp met kleine schoonmaakwerkzaamheden en het aansluiten van enkele elektrische apparaten.

Actief in heel Gelderland

Verhuisbedrijf Gelderland is actief in de hele provincie. Ze hebben regelmatig klussen in steden als Arnhem en Apeldoorn. Naast particuliere verhuizingen kun je ze ook inschakelen voor bedrijfsverhuizingen. Een echte aanrader!

https://verhuisbedrijfgelderland.nl/

Gerelateerde artikelen

Heb je Een Duitse tolk nodig?

Bedrijven Profiteren van Leiderschapsprogramma’s

Optimale luchtkwaliteit met een airsock