Wie Kuiper en Zonen BV niet kent, ligt onder een steen

Al voor een langere tijd werken wij met Kuiper en Zonen BV en het was de beste beslissing ooit. Ik ben eigenaar van een klein hotel midden in Nederland. Daarvoor had ik een goede deal gesloten met een van de lokale installatiebedrijven die bij mij elk jaar de installatie zou checken voor een goede prijs. Maar helaas hebben ze te weinig klanten waardoor ze niet meer verder konden gaan met het bedrijf. Daarom moest ik een ander bedrijf gaan zoeken die mij kon helpen. 

Een bedrijf vinden zoals Kuiper en Zonen BV met de beste service

Het enige wat we zochten in een goed bedrijf, zoals Kuiper en Zonen BV, is dat ze goed waren in hun werk en daarbij ook de beste service aan hun klanten kan geven. Naar die twee moesten we nog behoorlijk zoeken. Het eerste bedrijf waar we namelijk contact mee hadden opgenomen waren onbeleefd tegenover ons en niet eens komen opdagen tijdens onze afspraak. Gelukkig was het tweede bedrijf Kuiper en Zonen BV. We hadden meteen een goede klik aan de telefoon en ze konden meteen een paar dagen later even checken bij ons. Dit kwam goed voor ons uit en we waren erg benieuwd. Van warmwaterketels, heetwaterketels, stoomketels met lage of hoge druk, ze hebben een uitgebreid assortiment stoomketels.

Goed vakmanschap

De medewerkers van het installatiebedrijf waren ruim op tijd aanwezig. Voordat ze begonnen met hun klus, hadden we nog een praatje gemaakt met ze. Ze waren erg vriendelijk tegenover ons en ze begonnen daarmee meteen aan de installatie. Na ongeveer een paar uurtjes kwamen ze weer naar ons toe en was alles helemaal compleet. We mochten nog een dubbele check doen om er zeker van te zijn, maar we vertrouwden hun honderd procent. Nu hebben we ze aangenomen om twee keer per jaar even te kijken naar onze installatie en als er wat was, mochten we altijd bellen.

Contact

Wilt u nog meer weten over dit bedrijf en wat zij voor u kunnen betekenen als het gaat om installaties? Bekijk dan eens de website van hen via www.kuiperzn.nl voor meer informatie over het bedrijf en wat zij u kunnen aanbieden.