Supportede.nl
Image default
Bedrijven

Veilige belijning in het magazijn

Laat uw belijning aanbrengen door D&S Belijning

Voor professionele belijning in het magazijn bent u bij D&S belijning op het juiste adres. Sinds 2007 houden wij ons bezig met het verschillende belijningen in magazijnen, maar ook op schoolpleinen en parkeergarages. Door onze ruime kennis en ervaring weten wij precies welke producten wij moeten toepassen en op welke locatie het toegepast moet worden.

Waarom u kiest voor D&S Belijning

Wij hebben vele projecten in onze portfolio, denk aan sportvelden, schoolpleinen, speciale projecten of bedrijfshallen. Voor elke belijning staan wij voor u klaar. Wij zijn erg punctueel, maar ook flexibel. U kunt van ons verwachten dat wij kwalitatief werk leveren dat een lange tijd mee gaat.

Veilige werkomgeving

Markering in het magazijn is essentieel voor een veilige werkomgeving. Het zorgt voor een overzicht en structuur. Mensen kunnen een stuk efficiënter werken. Onze belijning is ook in extreme omstandigheden zichtbaar. Alle kleuren, maten en vormen kunnen wij mogelijk maken. Bij magazijn belijning moet u denken aan: locatienummering, oversteekplaatsen, pictogrammen opstelvlakken en looppaden. We hebben oog voor detail en werken alleen met hoogwaardige producten, waaronder 2-componenten wegenverf. Dit wordt ook toegepast in de wegenbouw, parkeergarages en sportvelden.

Vloermarkering op maat

Door vloermarkering kan alles een stuk duidelijker gemaakt worden. Zo creëer je ook veiligheid. Er zijn verschillende soorten type vloermarkeringen: stickers in de vorm van voetstappen, bewegwijzering, vloertape of sjabloonsets. Daarnaast wordt er gekeken naar de type vloer. De aanhechting van de bewegwijzering is namelijk erg belangrijk. Vooral wanneer dit intensief gebruikt wordt.

Onze werkwijze

Een goede magazijn markering begint bij het vastleggen van de huidige situatie. Is de situatie veilig en wat ontbreekt er? Mocht het nodig zijn kunnen wij een geheel nieuw magazijnindeling ontwerpen. Het materiaal wordt bepaald als we het doel voor ogen hebben. Zodat de verf optimaal hecht aan de vloer. Na onze analyse en ontwerpfase gaan we aan de slag met onze plan van aanpak. Vrij nu een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag verder.

https://www.ds-belijning.nl/