Supportede.nl
Image default
Bedrijven

Werk veilig en met plezier met Puma of Timberland werkschoenen

Als u veilig en met plezier wilt werken dan zijn Puma of Timberland werkschoenen zeker een aanrader. Als u in een beroep werkt waarbij er veel van uw voeten wordt gevergd, zoals een baan waarbij u veel moet staan en lopen, dan zijn goede schoenen een absolute must. Dat geldt bijvoorbeeld in de zorg of in de logistiek. Stevig schoeisel dat uw voeten optimaal ondersteunt zorgt ervoor dat u uw werkdagen goed kunt volhouden en ’s avonds niet volledig uitgeput en met pijnlijke voeten thuis komt.

Kies de beste werkschoenen voor optimale prestaties

Puma en Timberland werkschoenen zorgen ervoor dat u overal veilig en comfortabel kunt werken. Als u in de bouw werkzaam bent dan zijn S3 schoenen vaak verplicht. Deze vindt u dan ook in het ruime assortiment Puma werkschoenen. S3 schoenen bieden optimale bescherming met een verstevigde neus, waterafstotende schacht en een dubbele zool die voorkomt dat penetrante stoffen in de schoen kunnen dringen en zo voor huidirritatie kunnen zorgen. Daarnaast zijn de schoenen gemaakt van waterbestendig leer en hebben de schoenen optimaal draagcomfort en kunt u er probleemloos en soepel in bewegen. De schoenen voldoen aan alle veiligheidseisen die gelden op een bouwplaats of andere locatie waar speciaal schoeisel vereist is, denk bijvoorbeeld aan antistatische eigenschappen.

 

Uw nieuwe werkschoenen gemakkelijk online bestellen

U kunt nu uw nieuwe werkschoenen of die voor uw medewerkers gemakkelijk online bestellen, u hoeft daar de deur niet meer voor uit. Bij Mallegrom Veiligheidsschoenen vindt u het complete assortiment Puma en Timberland werkschoenen. Voor zowel heren als dames kunt u kiezen uit een ruim aanbod. Voor dames geldt dat de schoenen verkrijgbaar zijn in verschillende sportieve kleuren, zodat combineren met de outfit altijd prima mogelijk is. Als u een bestelling plaatst kunt u er op rekenen dat deze binnen enkele werkdagen wordt geleverd. U zult uw Timberland of Puma werkschoenen zeker vele jaren met plezier dragen, want de kwaliteit is uitstekend. Kies voor draagcomfort, stijl en veiligheid, kies voor werkschoenen van Puma of Timberland.

 

Gerelateerde artikelen

Heb je Een Duitse tolk nodig?

Outplacementbureau

Veilige belijning in het magazijn