Vind goede opvang voor uw huisdier bij een dierenpension in de buurt van Chaam

Heeft u een vakantie geboekt en kunt u uw hond of kat niet meenemen? Of heeft u misschien opgemerkt dat uw hond er niet zo goed mee om kan gaan als u de hele dag van huis bent? Als u de zorg voor uw huisdier aan anderen overlaat, wilt u er natuurlijk verzekerd van zijn dat het dier in goede handen is. Op een korte afstand van Breda is Dierenpension de Wildert gevestigd. Dit dierenpension in de buurt van Chaam is volledig ingericht om het welzijn van uw huisdier veilig te stellen.

De verblijven in het dierenpension

Als u uw huisdier toevertrouwd aan Dierenpension de Wildert, krijgt het een plaatsje in één van de ruime, verwarmde binnenverblijven. De verblijven voor katten zijn ingericht als verschillende woonkamers, zodat uw kat in een omgeving terechtkomt die vertrouwd voelt. Uw kat heeft hier de ruimte om een knus eigen hoekje te vinden. Hebt u een hond met tomeloze energie? Bij het dierenpension in de buurt van Chaam is er alle ruimte voor honden om te spelen en zich uit te leven. Buiten de deur beschikt het pension over speelweides en verharde speelruimte en bij slecht weer spelen de dieren binnen. Het dierenpension wordt gerund volgens de richtlijnen van DiVeBo, de brancheorganisatie voor bedrijven die zich met huisdieren bezighouden.

Zorgeloos op vakantie

Komt het u niet uit om uw hond of kat af te geven bij dierenpension Chaam? U kunt dan voor een kleine vergoeding uw dier thuis laten ophalen en weer terug laten brengen. Er zijn nog verschillende andere services beschikbaar die u zorgen uit handen nemen. Zo kunt u bijvoorbeeld regelen dat uw huisdier wordt gechipt en geregistreerd tijdens zijn of haar verblijf in het pension. Daarnaast is het mogelijk om uw hond te laten wassen en trimmen.

https://dierenpensiondewildert.nl/