Supportede.nl
Image default
Mode en Kleding

Tegenwoordig kun je zelf een trui personaliseren

Heb jij er altijd al van gedroomd om je eigen trui te personaliseren? Vroeger was dit alleen voor professionele designers weggelegd. Je moest hiervoor echt een baan en een opleiding hebben genoten. Als leek zat er voor je niets anders op dan het kopen van de kleding, zoals deze je stadaard werd aangeboden in winkels. Tegenwoordig is er veel veranderd. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om jouw sweater voor men mee te ontwerpen en de technologie van vandaag maakt het mogelijk om dit van achter je computer te doen. Als jij zelf graag een trui wilt personaliseren zijn er dus zeker mogelijkheden.

Klim zelf in de rol van designer

Denk jij dat je het wel in je hebt om in de rol van designer te klimmen en mee te bepalen hoe jouw sweater voor men eruit komt te zien? Dat kan, maar dan moet je het wel doen via een bedrijf dat je die mogelijkheid aanbiedt en de benodigde tools kan faciliteren. Een dergelijk bedrijf is JorCustom. Dit bedrijf draait zelf om het personaliseren van kleding, zoals een shirt, een broek, of een trui. Het is de missie van hen om je de mogelijkheid te geven zelf te bepalen hoe je kleding eruit ziet, waardoor jij je kunt onderscheiden van de massa. Deze kleding specialisten ontwikkelden de manier van werken door het creatieve element van de streetwear-stijl te combineren met online ontwerpmogelijkheden. Op hun site kun je dan ook naar hartenlust het design van de sweater voor men aanpassen, totdat het voor jou helemaal perfect is. Het bedrijf zorgt dat je echt wordt voorzien van een sweater voor stijlvolle mannen.

Zo werkt ontwerpen op de website van deze specialisten

Je ontwerpt jouw sweater voor men aan de hand van de handige tool die in de website van JorCustom is gebouwd. Deze werkt heel goed en is simpel in het gebruik. Als je bijvoorbeeld een specifieke kleur wilt plaats je een afbeelding op de website, waarna deze exacte kleur wordt toegepast in het ontwerp. Een trui personaliseren was nog nooit zo gemakkelijk.