Onthardingszout maakt u het leven een stuk gemakkelijker

Merkt u dat kalk in uw water problemen gaat opleveren, dan is dit het moment om in onthardingszout te investeren. Thuis en in uw bedrijf zijn de gevolgen van kalk duidelijk zichtbaar. Het zet zich af aan de binnenkant van uw leidingen en op de elementen van uw machines en dat heeft grote gevolgen. De leidingen stromen niet meer goed door of verstoppen en uw apparaten gebruiken te veel stroom. Zo veel zelfs dat ze veel te vroeg doorbranden en vervangen moeten worden. Door uw water zacht te maken met onthardingszout van H. van Namen B.V. zal de aanslag geleidelijk verdwijnen en daarmee ook de bijbehorende problemen.

Problemen met kalk en aanslag

Kalk in het water is de oorzaak voor een groot aantal vervelende dingen die in uw bedrijf of woning voorkomen. Zoals al even aangegeven kunnen uw leidingen verstoppen, verbruikt u te veel stroom en gaan uw apparaten eerder defect. Dat is echter niet het enige:

  • De was komt stugger en valer uit de wasmachine en textiel gaat minder lang mee.
  • Er zijn strepen te zien op gladde oppervlakten, zoals glas, tegels en uw auto na het wassen.
  • Uw huid en haar voelen droog aan nadat u met water in contact bent geweest.

Een waterontharder is de oplossing

Door een waterontharder met onthardingszout aan te schaffen investeert u in de toekomst. Met dit apparaat kunt u altijd zacht water hebben en zo direct verlost worden van de problemen hier genoemd. Het onthardingszout wordt geleverd in korrels of blokken en komt niet in uw drinkwater terecht. Het wordt gebruikt om de filters van uw waterontharder te reinigen of om het water in uw afwasmachine zacht te maken. Het water dat daarna uit uw leidingen en kranen komt bevat geen zout en is ontdaan van calcium en magnesium. Dit merkt u dagelijks, zowel thuis als in uw bedrijf. U bespaart geld, gaat goed om met het milieu en verwijdert kalkaanslag volledig uit uw leven.

https://www.vannamen.nl/