Ontdek de onderhouds- en reparatiewerkzaamheden van dit autobedrijf in Zwanenburg

Wanneer u uw auto regelmatig en vakkundig laat onderhouden, beleeft u jarenlang plezier van uw voertuig. Wat veel mensen echter niet weten, is dat de apk-keuring geen onderhoudsbeurt is, maar slechts een controle of uw voertuig aan de gestelde voorwaarden voldoet. U doet er daarom goed aan om uw auto regelmatig langs te brengen bij DJ Auto’s en Scooters. Dit autobedrijf in Zwanenburg beschikt over een goed uitgeruste werkplaats en deskundig personeel, waardoor uw voertuig hier in goede handen is. Bovendien kunt u er maar liefst zes dagen per week terecht!

Voorkom dure reparaties door uw auto regelmatig langs te brengen bij deze werkplaats

Het is noodzakelijk om uw auto op bepaalde kilometerstanden te laten controleren door vakkundige monteurs. Vaak geldt dit na ongeveer 30.000 kilometer op de kilometerteller. De monteurs van DJ Auto’s en Scooters controleren uw voertuig tijdens deze onderhoudsbeurt aan de hand van de fabrieksvoorschriften, waarbij onderdelen die versleten zijn worden vervangen en ook andere problemen worden opgelost. Dit kan u al snel honderden euro’s schelen. Is uw auto toch aan reparatiewerkzaamheden toe? Dan kunt u bij dit autobedrijf in Zwanenburg terecht voor onder andere de volgende diensten:

  • Schadeherstel
  • Ruitschade
  • Kleine reparaties

U bent van harte welkom in de werkplaats

Voor kleine én grote reparaties aan elk merk of type auto bent u van harte welkom bij dit autobedrijf in Zwanenburg. Onder kleine reparaties vallen onder andere het testen van de bandenspanning en de accu, het controleren van de vloeistofniveaus en het vervangen van een accu of ruitenwisser. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken en geniet u van een kop koffie terwijl u wacht. Bij grotere reparaties is het wel nodig om een afspraak te maken. Eén ding is echter zeker: uw onderhouds- en reparatiewerkzaamheden worden uitgevoerd tegen concurrerende tarieven! Bekijk de website voor een overzicht van alle diensten en maak direct een afspraak.