Offerte schuifdak

Met een offerte voor de schuifdak weet je meteen waar je voor staat en wat het hele project gaat kosten. Het aanvragen van een offerte en maken van afspraken op papier is heel belangrijk bij bouwprojecten. Mocht er iets misgaan of de aannemer over budget gaat heb je altijd bewijs en sta je sterk in je recht.

Een schuifdak laten plaatsen is dan ook zeker een bouwproject en ook hierbij kan het nodige misgaan. Zo komt het wel eens voor dat de aannemer over budget gaan maar als je alles afspraken op papier hebt staan hoef je niet hier voor op te draaien. Het offerte en eventuele contracten goed doorlezen is ook belangrijk. Zo weet je wat je rechten en plichten zijn. Veel mensen zijn in problemen gekomen omdat ze het niet goed doorgelezen hebben en doordat de aannemer wat dingen erin had gezet om zijn bedrijf te beschermen bij eventuele extra kosten.

Voor het plaatsen van een schuifdak moet een deel van het dak veilig verwijderd worden en het moet daarna worden aangepast. Bij iedere woning loopt dit anders omdat iedere woning anders gebouwd is en het plafond bestaat uit uit andere materialen. Het oplopen van kosten is dus goed mogelijk als de aannemer eerst niet goed onderzoek heeft gedaan naar het type woning voordat die een offerte heeft opgesteld.