Supportede.nl
Woning en Tuin

Intieurstijlen en woontrends: Wat is hip dit jaar?

Wat zijn modetrends? Dat is een vraag die veel mensen zich afvragen. Er zijn verschillende modetrends, en iedereen heeft weer andere ideeën over wat hip is. Maar één ding is zeker: modetrends komen en gaan. Wanneer je je huis mag inrichten, wil je natuurlijk wel de laatste trends volgen! In dit artikel bespreken we verschillende interieurstijlen en modetrends, zodat jij precies weet wat er dit jaar hip is.

Interieurstijlen

Er zijn verschillende interieurstijlen waar je naar kunt kijken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een landelijke inrichting, of voor een moderne inrichting. Ook zijn er allerlei verschillende stijlen die tussen deze twee liggen. Ben je op zoek naar modetrends om je huis mee in te richten? Kijk dan naar de volgende interieurstijlen:

  • Industrieel: De industriële stijl is dit jaar helemaal hot. Het is een stoere stijl met veel metaal en hout.
  • Scandinavisch: Deze stijl is heel minimalistisch, met veel wit en natuurlijke materialen.
  • Retro: De retrostijl is weer helemaal terug van weggeweest! Denk aan pasteltinten, bloemenprints en ouderwetse meubels

Woontrends

Naast interieurstijlen zijn er ook woontrends waar je naar kunt kijken. Deze modetrends veranderen ieder jaar, dus hou je huis goed in de gaten! Hier zijn enkele van deze modetrends:

– Boho: De boho-stijl is een mix tussen verschillende stijlen, met veel kleur en print.

– Industrieel: Net als de industriële interieurstijl is ook de industriële modetrend hot dit jaar. Het is een stoere stijl met veel metaal en hout.

– Minimalisme: Ook het minimalistische design is weer erg populair. Denk aan strakke lijnen en weinig versiering.

– Botanical: De botanical trend is heel trendy dit jaar. Het houdt in dat je veel natuurlijke materialen en prints toevoegt aan je interieur.

– Gekleurd glas: Glas is een materiaal wat steeds vaker wordt gebruikt in interieurs, met name door gekleurd glas te combineren met hout of metaal.

Nu je weet wat hip is dit jaar, kun jij je huis helemaal naar trend en stijl inrichten!