Supportede.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Nieuwe verdienmodellen dankzij API platform

Integratieplatform of API platform: er zijn verschillende namen voor het platform dat de hele structuur van uw applicaties kan hervormen en vereenvoudigen. De technologie van het integratieplatform tilt de digitale bedrijfsstructuur naar het allerhoogste niveau – u krijgt het beste van wat er momenteel beschikbaar is. In de toekomst zal er alleen maar meer vertrouwd worden op digitale integratie. Daarom is het updaten naar een API platform geen overbodige luxe meer, maar een noodzaak. Het integratieplatform werpt gegarandeerd zijn vruchten af. U zult onder meer merken hoe verschillende apps naadloos samenwerken en hoe data eenvoudig kan worden uitgewisseld. Hak de knoop daarom door en reorganiseer de draden in het digitale web van uw bedrijf. De toekomst begint vandaag. U wilt toch zeker ook dat streepje voor?

Stap aan boord de API Express

API technologie heeft, zoals reeds verkondigd, de toekomst. Het integratieplatform van een gerespecteerde expert als Datacon – gevestigd in Tilburg – zal ervoor zorgen dat systeemfouten tot het verleden behoren. Ook zult u niet snel meer last hebben van storingen of een traag netwerk. Deze expert maakt zijn beloften waar en installeert voor u een systeem met de naam ‘iPaaS’. Dit systeem zorgt ervoor dat apps nauw samenwerken en dat de uitwisseling van data tussen alle apps in het systeem uitzonderlijk soepel verloopt. Dit gebeurt onder meer door het aantal connecties tussen applicaties te verminderen: wie heeft behoefte aan 10 zandpaden, als u met slechts 1 snelweg alles en iedereen kunt bereiken? Mocht er onverwacht toch een fout in het systeem sluipen, dan is deze met de vereenvoudigde een stuk makkelijker op te sporen.

De universele API laag

API werkt overkoepelend. Met het API platform in werking, kunt u de data integreren die u nodig heeft en deze vervolgens delen met derde partijen die u zelf uitkiest. Dit doet u aan de hand van een zogenaamd ‘monetizing’ systeem: u laat partijen tegen betaling toe tot de vele diensten.