De voordelen van staalbouw woningen op een rijtje

Staal is al een tijdje geleden ontdekt als waardevol constructiemateriaal. Behalve in fabrieken, evenementenhallen en tal van bedrijfspanden zien we het ook steeds vaker terug in de woningbouw. Het gaat dan vrijwel altijd om een vrijstaande woning. Staal is weliswaar geen natuurlijk materiaal, maar wel honderd procent recyclebaar. Bent u geïnteresseerd in een staalconstructie op maat? R.E.M. Techniek kan u daarbij uitstekend van dienst zijn. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van stalen woningen en andere constructies.

De belangrijkste pluspunten op een rijtje

Staalbouw woningen hebben, net als elke andere staalconstructie op maat, diverse voordelen. Zo verloopt het bouwproces snel en wordt dit niet beïnvloed door weersomstandigheden. Daarnaast hebben de buitenmuren geen dragende functie, waardoor aanpassingen en uitbreidingen in een later stadium eenvoudig gerealiseerd kunnen worden. Binnenmuren zijn zo dus ook niet nodig, waardoor staalbouw woningen u dat onvervalste gevoel van een New Yorkse loft kunnen geven. Daarnaast behoeft een staalconstructie op maat geen onderhoud en gaat het jarenlang mee. Ook de isolatie voldoet aan alle vereisten.

Dé expert op het gebied van staalconstructies

Maak de woning van uw dromen werkelijkheid

Met een staalconstructie op maat kunt u alle kanten op. Een woning van dit materiaal biedt u eindeloze designmogelijkheden. Zo kunt u uw ware droomwoning realiseren. R.E.M. Techniek trekt de staalbouwwoning in stalen profielen op en werkt zowel de binnen- als de buitenkant geheel naar uw wens af. Het dak bestaat uit geïsoleerde staalpanelen. De gehele woning wordt met een kraan in elkaar gezet. Neem contact op met dé specialist en ontdek de mogelijkheden.