Supportede.nl
Image default
Particuliere dienstverlening

Met een lensimplantaat heeft u geen bril of lenzen meer nodig

Draagt u een bril of contactlenzen, en heeft u hier genoeg van? Overweeg dan eens om een lensimplantaat te laten zetten. Met een lensimplantaat beschikt u over uitstekend zicht, terwijl u geen bril of lenzen meer nodig heeft. Mocht u interesse hierin hebben, wilt u uiteraard dat deze ingreep uitgevoerd worden door een betrouwbare kliniek. Refractiecentrum Haaglanden is een ervaren praktijk met professionele oogartsen. Zij maken gebruik van de meest geavanceerde apparatuur om uw ogen te behandelen. Vanuit de polikliniek oogheelkunde in het Medisch Centrum Haaglanden in Den Haag bieden zij optimale zorg voor uw ogen. Hoe ze dat doen? Dat leest u hier!

Maak een keuze uit twee verschillende implantaties

Bij deze oogspecialist heeft u de keuze uit twee verschillende soorten lensimplantaties. De eerste is een Artisan lensimplantaat. Hierbij wordt een kunststoflens in uw voorste oogkamer geplaatst door middel van een incisie van vijf of zes millimeter. Vervolgens wordt de incisie gehecht, waardoor uw zicht even wat minder goed is. De tweede optie is een Artiflex lensimplantaat, waarbij de lens opgevouwen in het oog wordt aangebracht middels een incisie van slechts drie millimeter. Een hechting is zelden nodig bij deze ingreep. Voordelig aan deze behandeling is dat u vrijwel direct weer over uitstekend zicht beschikt.

Laat uw ogen onderzoeken door de specialisten

Bent u er nog niet helemaal uit welk van deze implantaties het meest geschikt voor u is? Gelukkig zijn de deskundige medewerkers altijd bereid om u bij te staan met adviezen. Indien u vragen heeft over de behandelingen, kunt u deze gerust stellen aan hen. Zij vertellen u er graag meer over. Bovendien is het mogelijk om voorafgaand aan de ingreep een vrijblijvende quickscan uit te laten voeren. Hierbij worden uw ogen geanalyseerd, zodat de specialisten weten welke optie het meest geschikt voor u is. Wilt u een dergelijk oogonderzoek laten doen? Maak dan een afspraak bij deze praktijk via hun website.

https://www.refractiecentrum.nl/