Supportede.nl
Image default
Bedrijven

Investeren in vastgoed met een vast rendement

Investeren in vastgoed klinkt voor veel mensen aantrekkelijk. Als u een leuk bedrag aan vermogen heeft dan levert dat op een spaarrekening niets meer op. Als het saldo te hoog is moet u zelfs negatieve rente betalen. Daar heeft u uw kapitaal natuurlijk niet voor opgebouwd. Als u geld wilt investeren dan kunt u daarvoor onder andere terecht bij Center Parcs Vastgoed. Dit bedrijf kent u ongetwijfeld van de vakantieparken in binnen- en buitenland. Op deze parken staan vakantiehuizen en appartementen die u kunt aankopen. De verhuur en alle bijkomende zaken regelt Center Parcs Vastgoed voor u.

Een eigen huis in Frankrijk zonder zorgen

Veel Nederlanders dromen van een eigen huis in Frankrijk. Maar dat onderhoud, dat is toch wel een probleem. En verhuren is leuk, maar stel dat de huurders er een puinhoop van maken? Als u dit soort beslommeringen niet wilt dan kunt u er nu voor kiezen om te investeren in vastgoed via Center Parcs Vastgoed. Uw vakantiewoning wordt door hen onderhouden en verhuurd. Natuurlijk kunt u er zelf ook gebruik van maken, dit dient u dan wel ruim vooraf aan te geven zodat er voor die periode geen boekingen worden aangenomen. U kiest op deze manier voor een manier van geld investeren die echt alleen maar voordelen oplevert.

Investeren in vastgoed met een vast rendement

Het voordeel van investeren in vastgoed via Center Parcs Vastgoed is het vaste rendement. U loopt geen risico’s bij bijvoorbeeld leegstand. De kosten voor onderhoud en schoonmaak worden vooraf berekend, dus u weet meteen wat er overblijft en waar u dus op kunt rekenen. Op deze manier is geld investeren veilig en u heeft er verder geen omkijken naar. Uw woning wordt verhuurd via het platform van Center Parcs Vastgoed en zal dus altijd worden aangeboden aan een breed publiek van mensen die op zoek zijn naar een leuke vakantiewoning of appartement.