Supportede.nl
Image default
Toerisme

Een b en b Nijmegen voor jong en oud

Nijmegen is een stad waar voor zowel jong en oud vanalles te beleven valt. Het is de oudste stad van Nederland, wat betekent dat er een rijke historie te ontdekken en beleven valt. De stad is echter in een modern jasje gestoken; het centrum staat vol met winkels, boetiekjes, restaurants en andere bezienswaardigheden. Wanneer je een weekendje in een bed and breakfast Nijmegen verblijft, is er dus genoeg te beleven!

 

Cultuur

Als je een cultuurliefhebber bent, zijn er diverse activiteiten perfect voor jou. Nijmegen kent onder andere talloze galerieën en musea; voor zowel jong (Het muZIEum) en oud (Museum Het Valkhof). Naast kunst zijn er allerlei andere culturele activiteiten te doen, zoals het bezoeken van een theatervoorstelling of cabaret. Ook op het gebied van muziek, film en literatuur kent Nijmegen vele pareltjes.

 

Winkelen en uitgaan

Ook voor de jeugd en adolescenten valt er in Nijmegen genoeg te beleven. Je kunt in het centrum veel bekende winkels vinden. In de vele gezellige straatjes vind je diverse boetiekjes of concept stores. Daarnaast is het nachtleven van Nijmegen erg actief. Voornamelijk in de Molenstraat vind je allerlei barretjes, cafés en kroegen met elk hun eigen, unieke sfeer.

 

In een b en b Nijmegen overnachten is, zoals je merkt, ideaal voor gezinnen. De volwassenen en kinderen kunnen elk hun eigen ding doen en zich het hele weekend vermaken.